Recenzie: Clean Break – ILIRA

Recenzie: Clean Break - ILIRA

Ultima lansare a lui ILIRA este un cântec cu energie ridicată și electric care ridică moralul audienței. „Clean Break” este povestea ei de reinventare după o despărțire. În loc să se întristeze acasă cu inima frântă, piesa urmărește decizia lui ILIRA de a ieși în oraș și a se distra. Ea devine sufletul petrecerii și respinge orice gânduri negative care ar putea să-i apară. În refren, ea cântă: „Bun venit în cealaltă parte // Cred că m-am găsit pe mine noua// Și este o nouă zi // Am nevoie de o despărțire curată.” Ea și-a rupt legăturile cu inima ei frântă și acum caută partea frumoasă a vieții. Ea doar își dorește să se distreze și pentru asta, va avea nevoie de o tabulă rasa. Acum adună bucățile și se concentrează pe fericire. „Clean Break” este epitomează un cântec perfect pentru buna dispoziție și transmite cu ușurință emoțiile pe care ILIRA le trăiește.

ILIRA aduce o energie revigorantă în industria muzicii electronice-dance cu „Clean Break”. Piesa începe cu o introducere de pian unică care seamănă cu muzica anilor ’80. Această producție stabilește imediat tonul dinamic al piesei. Pe măsură ce refrenul izbucnește, ritmul molipsitor îi îndeamnă pe ascultători să danseze alături de el, ducându-i în clubul lor preferat. Vocalele puternice ale lui ILIRA completează perfect melodia și dovedesc că ea s-a născut pentru acest gen muzical. La sfârșitul refrenului, folosește vocea sa falsetto, aducând un element angelic piesei. Chiar și după ce piesa se termină, „Clean Break” rămâne în mintea ascultătorului. Piesa nu este ușor de uitat și lasă audiența cu dorința de mai multe lansări pline de energie de la ILIRA.

ILIRA este o cântăreață și compozitoare elvețiană stabilită acum în Germania. Ea a făcut deja valuri majore în industria muzicală și este în prezent cel mai mare artist elvețian. Ea are peste 3 milioane de ascultători lunar pe Spotify și aproape 300 de milioane de stream-uri în peste 100 de țări. În 2018, colaborarea ei cu Alle Farben, „FADING”, a ajuns pe locul 1 în topul de difuzări german. Apoi, în 2020, a obținut locul 14 împreună cu DJ Tiësto în topurile de dans din SUA cu hitul lor „Lose You”. În prezent, ea este în studio și lucrează la albumul ei de debut.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți