Recenzie: Clean Cut – BIZZY

Recenzie: Clean Cut - BIZZY

Să recunoaștem. Dragostea este extrem de grea și probabil unul dintre cele mai dificile sentimente de gestionat. Într-un minut crezi că cineva este dragostea vieții tale iar în următorul îți rupe inima. Când iubești cu adevărat pe cineva, este foarte greu să îl lași să plece chiar dacă știi că este timpul. Primele câteva săptămâni, sau uneori luni, fără acea persoană care îți aducea fericire și confort sunt cele mai dificile. Cum poți trece de la a vorbi în fiecare zi cu cineva, la a nu mai vorbi niciodată cu el/ea? Trebuie să te ții departe de telefon înainte să greșești și să îi trimiți un mesaj din păcate. Să rămâi puternic și să te distragi este singura opțiune pe care o ai.

„Clean Cut” de BIZZY este imnul trist al femeilor care au fost rănite de cineva în care credeau și pe care îl numeau cel mai bun prieten.

Scrisă împreună cu prietenele ei, Jules și Chey, într-o zi ploioasă în sufrageria lor, BIZZY a spus „să facem cea mai ușor de înțeles și tristă piesă de despărțire”. Nu literal, dar așa îmi imaginez că a spus. Înconjurată de acorduri delicate scoase pe chitară pe tot parcursul cântecului, piesa crește până când nu te poți abține să nu strigi versurile alături de vocea crudă și emoțională a lui BIZZY. Am spus întotdeauna că știi că este o piesă bună atunci când simți că a fost scrisă pentru tine și exact asta face ‘Clean Cut’. Versurile poetice, vulnerabile și ușor de înțeles sunt garantate să își facă loc în mintea ta. Aceasta va deveni piesa ta preferată pentru a o reda în repetiție atunci când ai nevoie să plângi sau să îți amintești să nu suni persoana care te-a supărat în primul rând.

BIZZY este o cântăreață-compozitoare din Maryland care locuiește în prezent în Nashville, Tennessee. Inspirată de talente incredibile precum Taylor Swift, Julia Michaels și Rainbow Kitten Surprise, ea a creat un sunet indie-pop intim și autentic. În 2022, BIZZY și-a lansat cariera în momentul în care a postat pe TikTok filmarea în care cânta piesa ei originală „Anybody”, care a adunat peste 10 milioane de vizualizări. Ulterior, ea a decis să o lanseze oficial ca primul ei single. După ce a continuat să lanseze noi piese, BIZZY și-a susținut primul ei concert cap de afiș și are planuri să ajungă cu spectacolele live până în Londra în următoarea lună!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți