Recenzie: Clever (ft Faith Angeles) – Indigo Hush

Recenzie: Clever (ft Faith Angeles) - Indigo Hush

Recenzie: „Clever (ft. Faith Angeles)” – Indigo Hush

Adesea, cele mai trecătoare momente pot părea la fel de semnificative. Noul single al lui Indigo Hush, intitulat „Clever ft. Faith Angeles”, discută acest concept – de a trăi în prezent, dar de a ignora adevăruri dure despre viitor. El afirmă că „pentru moment este prea târziu pentru ca lucrurile să se îmbunătățească”, referindu-se la cum anumite relații, odată contaminate, devin ireparabile. Oamenii se pot identifica probabil cu această senzație neliniștitoare: „făcând” ceva să funcționeze, în timp ce știu, în adâncul lor, că nu va reuși niciodată. Învelit într-un stil clasic indie, cu influențe de vară, piesa transmite cum renunțarea poate fi la fel de grea, sau poate chiar mai dificilă, decât menținerea.

Utilizând tobe cu un sunet natural și o interpretare vocală puternică, piesa începe cu un refren repetat și cu acorduri energice de chitara rock. În timpul versului unu și versului doi, producția se simplifică, evidențiind un bas puternic și accente vocale plăcute (de exemplu, ecoul metalic de pe „hollow”). Între îndrăgostiți și versuri, întreaga piesă îmi aduce aminte de un concert într-un subsol, apreciind cât de bine se îmbină vocile lor. Spre finalul piesei, adăugându-se câteva ad lib-uri vocale filtrate oferă o frumoasă adăugire, iar piesa se încheie cu sunete experimentale specifice lui Hush, asemănătoare cu zgomotul static al unui radio.

Muzician și producător versatil, Indigo Hush a lansat primul său single „Drugs Are for the Weekend”, prezentând o instrumentație psihedelică și voci inspirate de anii ’70. În prezent semnat la casa de discuri Transient Wolf Records, el a lansat primul său EP „Creature Spell” în 2020, prezentând accente de extraterestru și peisaje sonore exploratorii. De la chitara cu un sunet occidental la pianul care aminteste de un carnaval, producția sa colorată și plină de fantezie îl catapultează pe ascultător într-un spațiu mental diferit, apreciind cum muzica sa (de exemplu, „Run its Course”) include elemente onirice și industriale, însoțite de ecouri inspire de filmul Labyrinth. Sunetul său unic echilibrează muzica electronică trippy cu indie-ul de mainstream – văd clar cum el își croiește un loc cool și necesar în muzica de astăzi!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți