Recenzie: Cliché – Laura Davidson

Recenzie: Cliché - Laura Davidson

Toată lumea iubește o poveste de dragoste din Hollywood cum ar fi „Notebook-ul“, „Legally Blonde” sau „Love Actually”. Ne lăsăm purtați de gesturile romantice și profunde, cum ar fi scrisul lui Noah pentru Allie în fiecare zi timp de un an. Acest lucru ne face să privim propriile vieți amoroase și să ne dorim să fie mai interesante! În noul său cântec pop vesel, „Cliché”, Laura Davidson se descarcă despre viața ei de dragoste plictisitoare. Ea vrea ca potențialii pretendenți să o trateze ca pe toți iubiții din filme pe care i-a văzut, indiferent cât de clișeic ar fi. Acest cântec are atât de multe lucruri de iubit, de la povestea cu care ne putem identifica, la sunetul pop care ne ridică starea de spirit!

Un aspect al acestui cântec pe care l-am apreciat a fost instrumentația. Chitara electrică zgomotoasă și bateria îl fac să sune ca o melodie pop îndrăgită din anii 2000. Când am ascultat „Cliché” pentru prima dată, chitara mi-a adus aminte de „So Yesterday” a lui Hilary Duff. Acest lucru este ironic, deoarece ambele melodii au același mesaj. Adică, atât Davidson, cât și Duff par să fie plictisite de viețile lor de dragoste și gata pentru o schimbare. În ceea ce privește versurile, mi-a plăcut formatul strofelor și a refrenului. În strofe, Davidson cântă despre cum bărbații pe care i-a întâlnit întârzie și mint cu privire la înălțimea lor. Când ajunge la refren, poți auzi cât de nemulțumită este Davidson când enumeră tot ce își dorește de la „bărbatul visurilor sale”.

Dragostea pare să fie o mare sursă de inspirație pentru lucrările Laurei Davidson. Celelalte două piese ale sale, „More Than a Friend” și „Drive Me Mad”, sunt ambele despre emoția de a avea o pasiune. Sunt melodii vesele care te vor face să vrei să dansezi. Nu contează dacă ești singur în cameră sau ieși cu prietenii. Fii curajos și dansează ca și cum nimeni nu te-ar vedea! Este greu de crezut că „Cliché” este doar al treilea single al Laurei Davidson! Cu siguranță a reușit să impresioneze până acum, și abia aștept să aud și alte lucrări în viitor! Urmați toate rețelele ei sociale de mai jos pentru a fi primii care află despre noile ei lansări!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți