Recenzie: Clinton – Andie Mechanic

Recenzie: Clinton - Andie Mechanic

Casa este o idee abstractă care poate fi găsită într-o persoană sau într-un loc. Dar o casă devine doar un cămin atunci când spațiul ocupat se simte a fi propriul nostru concept subiectiv de cămin. Cu alte cuvinte, conexiunea noastră emoțională cu spațiul transformă modul în care percepem un anumit loc. Dar ce se întâmplă atunci când o casă încetează să mai fie un cămin pentru noi? Când această casă adăpostește și găzduiește o versiune mai veche a noastră de acum trei ani? Andie Mechanic explorează confruntarea cu o astfel de casă care adăpostește o versiune mai veche a ei însăși în noua sa piesă, „Clinton”.

Ascultați „Clinton” de Andie Mechanic aici.

„Clinton” este o piesă transformătoare, folk-pop, despre reflectarea asupra sinelui din trecut și a greșelilor care au fost făcute de aceste sine. Piesa se deschide cu o privire asupra confruntării care urmează, sub forma unei suflări de rock inspirată de distres, care poate fi auzită în fundal. Apoi, balada plină de chitare acustice le oferă ascultătorilor indicii despre întunericul care înconjoară sinele trecut al artistei printr-o melodie folk. Vocalele lui Mechanic sunt dezvăluite în șoapte pentru a evidenția modul în care versiunile mai vechi ale noastre reușesc să persiste în ciuda caselor în care le restrângem. Progresul piesei ne duce către o distorsiune în care aceasta crește treptat într-o armonie intense de folk-rock – a sosit momentul să confruntăm sinele din trecut. Dar această confruntare nu are intenții malefice; are scopul de a oferi empatie și înțelegere pentru o versiune mai veche a noastră care experimenta o supravalatare de emoții copleșitoare. Această intenție devine clară atunci când Mechanic revine la șoaptele sale tandre, iar piesa se încheie cu melodia folk emoționantă pe care ascultătorii au devenit familiarizați cu ea. Prin împrumutarea unei compasiuni față de noi înșine, putem avea conversații sincere despre greșelile pe care le-am făcut și facem eforturi conștiente să creștem din ele.

Andie Mechanic este o cântăreață, compozitoare și studentă la Berklee School of Music din Boston, care urmează să se formeze în această primăvară. Discografia artistului abordează în mod direct teme mai dificile care abordează adevărurile dure ale vieții și suferințele persistente cu înțelepciune și compasiune. După absolvire, planul pe termen lung al lui Mechanic este să se mute în Los Angeles pentru a se dedica în întregime muzicii. Planurile pe termen scurt ale ei se concentrează pe lansarea unui album și a videoclipului piesei „Clinton”. Tot ce știm acum despre acesta din urmă este că va conține fotografii și filmări de la Hamilton College din Clinton, New York, realizate de cel mai bun prieten al artistei, Amaliya Rakhmatullina. În timp ce așteptați cu răbdare actualizări, arătați-i lui Mechanic iubirea voastră virtuală sub forma de ascultări, like-uri și follow-uri.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți