Recenzie: Close To Me – Alex Zind

Recenzie: Close To Me - Alex Zind

Satira mea preferată despre supereroi este Mystery Men din 1999, în primul rând pentru un motiv; antagonistul, Tony Pompadour. Tony Pompadour, mai cunoscut sub numele de Tony P., era omul de încredere al super-vilainului Casanova Frankenstein. Dar cel mai important, Tony P. era regele disco al lumii crimei. Audiențele care-l văd pentru prima dată îl privesc dansând în sala disco a conacului lui Casanova, pe muzica lui Bee Gees, purtând îmbrăcăminte anilor ’70. Mai târziu, în această scenă de debut, are o discuție îngrijorătoare cu Casanova care-l determină să rostească replica iconică: „Disco nu este MORT. Disco este VIAȚĂ!” Și dacă ar putea exista o piesă care să dovedească acest sentiment și în același timp să incarneze entuziasmul disco, ar fi „Close To Me” de Alex Zind.

„Close To Me” este un single Dance-Pop antrenant despre prezența unei persoane care ne aduce într-o stare continuă de euforie. Acest single face ca iubitorii de disco ascuns, ca mine, să fie optimiști cu privire la reapariția Nudisco. Nudisco este un gen muzical de dans cu un interes puternic pentru era disco a anilor ’70, care are accente de sintetizatoare din anii ’80 și muzică electronică din anii ’90. „Close To Me” începe cu corzi funky și vocea noastră intră într-o stare de exaltare. În continuare, sunt adăugate imediat sintetizatoarele pentru a demonstra atât viteza cu care apare această stare, cât și înălțimea entuziasmului care este resimțit. Este ca și cum adrenalină pură este injectată prin producția lui Zind. Dacă o singură persoană poate induce acest tip de sentiment, nu este de mirare de ce ai vrea să fii în proximitatea lor tot timpul. Vocea remarca chiar la mai multe momente pe parcursul cântecului: „Mă simt bine când sunt jos / Sunt și mai bine când ești aproape de mine”. Podul melodiei vine în mijlocul piesei și include o secțiune captivantă de trompete pe care o tot cântăresc în minte de când am auzit-o. După aceasta, vocea noastră ne spune cât de „dezamăgită” este când acea persoană nu este în preajmă. Dar acum nu se va gândi la asta, deoarece această persoană este aici și totul este bine. În cele din urmă, „Close To Me” este un single extrem de distractiv, care îmi face să îmi doresc să existe mai multe cluburi de dans în orașul în care locuiesc.

Alex Zind este un compozitor, pianist, producător și remixer din Frankfurt, Germania. Zind a început să studieze și să cânte la pian clasic la vârsta de șase ani. Nu după mult timp de la dobândirea acestui talent, el a început să concerteze în toată Europa. În afara timpului petrecut ca pianist clasic, Zind a fost invitat să adauge muzică și efecte speciale în numeroase producții hollywoodiene din anii ’90. În 1993, artistul a fondat împreună cu fratele său casa de discuri, ZZ Music Records. După nașterea celor două fiice, artistul a luat o pauză din anii 2000 până în a doua jumătate a anilor 2010. Acum, revenit în acțiune, Zind remasterizează hiturile anilor ’90 în single-uri pentru audiențe. Muzica sa oscilează în mod constant între Deep House, Pop și Indie, menținând mereu ascultătorii nerăbdători să afle cel mai recent hit de dans-surpriză. Dacă v-ați bucurat de incursiunea lui Alex Zind în disco la fel de mult ca mine, arătați-i puțină iubire virtuală prin stream-uri, like-uri și urmăriri.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți