Recenzie: Close To You – ANTi

Recenzie: Close To You - ANTi

„Close to You” este un cântec electro-pop irezistibil despre apropierea de o posibilă interesată de dragoste. Este ușor să dansezi și să petreci noaptea alături de cineva, dar este diferit atunci când încerci să avansezi în această posibilă relație spre o posibilă flacără. Chiar dacă ritmul bate insistența, ANTi consideră că este totul corect atâta timp cât îl aduce aproape de tine. ANTi consideră că orice este necesar pentru a te apropia de iubitul tău. Ultima lui piesă te face să uiți de necazurile trecute pentru a te concentra pe prezent, pe vulnerabilitatea sinceră însoțită de riscuri îndrăznețe care strălucesc pentru ca publicul să vadă și să înțeleagă pe deplin ANTi până în adâncurile sufletului său.

Pe măsură ce melodia progresează, instrumentația se construiește gradual și devine mai complexă, adăugând complexitate și profunzime unei melodii deja fascinante. Vocea bogată și plină de suflet livrează versuri sensibile cu sinceritate din inimă, creând o atmosferă constantă de pop entuziast în rândul versurilor autentice. Acest single ușor și captivant posedă o artă uimitoare care evidențiază talentul considerabil al lui ANTi ca textier și interpret, fiind extrem de recomandat fanilor genurilor indie-folk. O rafală de aer proaspăt în industrie, carisma polisată și încrezătoare a lui ANTi este liniștea perfectă înaintea furtunii.

Inspirat de talentul muzical și sintetizatorul futuristic al pieselor The Weeknd, în locul valului actual de minimalism, ANTi este un maximalist până în suflet. Hotărât să umple fiecare aspect sonor gol cu sintetizatoare nebune și melodii surprinzătoare, muzica lui ANTI are similitudini cu artiști precum Charlie Puth, Nick Jonas și Olly Murs. ANTi rămâne unul dintre cei mai promițători producători din scena pop din Nashville, după absolvirea timpurie a unei universități de muzică de elită, a câștigat experiență valoroasă ca inginer și ca interpret solo. Acum, moștenirea lui rămâne a sa. După lansarea single-urilor „Back 4U” și „Love Somebody”, și-a consolidat sunetul și identitatea rafinată, dând mereu indicii legate de un posibil nou album la sfârșitul anului 2023 și începutul anului 2024, deci fii cu urechile ciulite!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți