Recenzie: Closer – Ryan Doyle

Recenzie: Closer - Ryan Doyle

De-a lungul decadelor anterioare, muzica s-a transformat într-un fenomen minunat la nivel mondial. Sunt create în fiecare an multe genuri diferite. Hip-hop, rock, metal, gospel, R&B și multe alte genuri uimitoare. Ceea ce este și mai fascinant la arta muzicii este abilitatea de a amesteca multe dintre aceste genuri și de a crea unul nou. Ryan Doyle reușește acest lucru bine în noua sa piesă de succes, „Closer”. Această melodie captivantă de lo-fi, pop electronic te face să îți legeni capul pe ritm cu ajutorul tehnicii inteligente de amestecare, cum ar fi poziționarea și reverb-ul. Piesa poate fi interpretată ca pe un dor al artistului de a petrece mai mult timp alături de cei dragi și de a le spune să se apropie de el. Această melodie ne atrage mai aproape și nu avem de gând să plecăm!

Paisajul sonor al acestei piese și producția de dans sunt pline de iubire și creativitate. Puteți auzi utilizarea diferitelor tehnici de amestecare de la început până la sfârșit. Mișcarea panoramică din punte creează iluzia că mintea ta se leagănă într-o parte și în alta înăuntrul capului tău. Ritmurile lo-fi îi conferă o vibrație buclucașă, ușoară și netedă. Nuanțele subtile de reverb ajută la accentuarea vocilor, conferindu-le o esență de vis care completează cu adevărat vocea. Nu există îndoială că timpul, dragostea și atenția investite în această piesă se evidențiază de la început până la sfârșit.

Ryan Doyle, un producător, compozitor și artist cu sediul în Londra, a început să lucreze de acasă. A construit o bază mare și devotată de fani prin distribuirea remixurilor online, iar aceștia l-au încurajat să-și lanseze muzica, lucru pe care în cele din urmă a și făcut. Cu noua sa piesă „Closer”, Doyle ne oferă o perspectivă proaspătă asupra muzicii de dans și electronice. Există și un videoclip care merge împreună cu piesa și care sigur va lăsa o impresie durabilă. Artistul spune despre single: „De când am scris „Closer”, am simțit că este o piesă specială, dar a fost nevoie de multă muncă pentru a o perfecționa după demo-ul inițial! Este piesa mea preferată lansată până acum și sunt nerăbdător să o audă oamenii. A implicat trei soliști și două producții complet distincte. Recomand cu căldură oricărui ascultător nou să vină să asculte noua piesă de pe listă!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți