Recenzie: Coffee and Commitment – Emmrose

Recenzie: Coffee and Commitment - Emmrose

Muzica indie pop a crescut doar numeric din anii ’90 și mijlocul anilor 2000. Cântăreața Emmrose îmbină atât vechiul cât și noul în ultimul său single „Coffee and Commitment”; în care povestește despre o relație cu cineva nehotărât și evaziv. Această piesă nu doar că păstrează nostalgia, dar reintroduce sunetul clasic de alt/indie pop pentru ascultătorii mai tineri, neobșnuiți cu așa ceva. Sincer să fiu, este ușor să îți imaginezi cum „Coffee and Commitment” devine cel mai nou imn al iubirii pentru anul curent și noul an care urmează.

„Coffee and Commitment” este epitomul unei cântece despre relații neclarificate. A fi înșelat de cineva a cărui intenție reală este să te folosească pentru propriul lor beneficiu, este o mărturie dureroasă pe care cântăreața Emmrose o transmite într-un mod uimitor. Emmrose se adâncește și însemnătatea personală din spatele cântecului pe pagina sa de Spotify. Potrivit cântăreței: „Cântecul nu vorbește despre renunțarea la iubire, ci despre a merge mai departe. Nu are sens să te închini cuiva care nu va comite la ceva real.” Adevărul din spatele afirmației sale poate fi simțit, atât textual, cât și emoțional. Relațiile necesită timp, efort și vulnerabilitate pentru a fi create într-un mod unic și frumos pentru fiecare persoană. „Coffee and Commitment” vorbește cu tărie despre a nu mai tolera sentimentele incerte care duc la înșelăciunea constantă a cântăreței. Această piesă îi face pe ascultători să se simtă puternici în momentul în care descoperă și importanța de a se ridica în fața propriilor emoții.

Emmrose este o cântăreață și compozitoare din New York cu peste 9.000 de ascultători lunar pe Spotify. Cele mai populare piese ale ei includ „Tonight”, „It Takes Me Back” și „Thorns” – muzica ei adunând peste 1 milion+ de stream-uri doar pe platforma Spotify. Stilul unic al lui Emmrose și abilitățile sale artistice aduc o perspectivă proaspătă și extrem de necesară în industria/genul muzicii pop. Sperăm să auzim mai multă muzică frumoasă de la acest artist în viitor! Urmați-o pe rețelele sale sociale de mai jos pentru a rămâne în contact.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți