Recenzie: Cold – Medhanit

Recenzie: Cold - Medhanit

„Cold” discută despre asigurarea identității unei persoane în mijlocul celor care nu au astfel de sentimente. În ciuda titlului, cântecul este cald și plin de viață. Medhanit respinge lipsa de căldură a persoanei căreia cântecul pare să i se adreseze, cântând într-o dintre cele mai captivante linii ale piesei: „pui cuvinte în gura mea și le scuip”. În schimb, ea adoptă empatia și o modalitate de trăire plină de bucurie. Ea îi spune subiectului să-și încadreze gândurile în propria perspectivă pentru a „discuta despre asta”. Chiar și în mici momente de empatie se pot găsi în versurile ei, când îi spune să tacă, că cineva doarme. Respul ei total al melancoliei se bazează pe încrederea în sine, cu versuri ca „mă prefac” și alte mărturisiri ale emoțiilor afirmate cu încredere și grijă autentică. „Cold” îi reamintește ascultătorului să ignore pe cei care pot încerca să scadă temperatura întregii încăperi along with them.

Cântecul începe sări direct în tonul lui optimist. Un voce-over cu un sunet techno o prezintă pe Medhanit înainte ca ea să cânte versurile ei imediat directe și irezistibil de atrăgătoare. Cântecul este plin de astfel de versuri, neacordându-i niciodată opoziției șansa de a spune ceva. Ea nu se oprește, în schimb avansează cu mesajul ei și o face doar cu pozitivitate. Muzica este ritmată de la început, dar își crește viteza pe măsură ce ea continuă. Instrumentele sunt formate dintr-o varietate de surse, toate perfect sincronizate și active, dar este vocea Medhanit care atrage cea mai mare atenție. Unică și captivantă, vocea ei este folosită ca un instrument în sine și este absolut electrizantă. De la început până la sfârșit, „Cold” creează o atmosferă plină de energie care face butonul de redare să devină dependent.

Medhanit este o artistă din Tasmania care a crescut înconjurată fizic de muzică. Tatăl ei deținea un magazin de muzică, unde ea putea fi găsită frecvent dormind în camera de sunet. Ea a început să exploreze propriul ei interes independent în muzică cu lecții de chitară și pian de la o vârstă fragedă. La liceu, ea susținea spectacole live și în curând acestea aveau să o ducă să cunoască producătorul primului ei single „Her”. Continuarea spectacolelor live iconice ale ei a avut o influență tot mai mare asupra artei ei. Ea se concentrează pe probleme și sentimente profund importante într-o piesă care poate fi la fel de ușor de dansat cât și analizată și disecată. Ea a interpretat astfel de piese la evenimente precum Mona Foma, Festivalul Artelor Junction, Party in the Paddock și altele. Abilitatea ei de interpretare a dus-o chiar să cânte alături de PNAU. „Cold” este un exemplu perfect al acestui talent, ascultă-l și urmărește-o pe Medhanit mai jos.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți