Recenzie: Colorblind – Rachel Grae

Recenzie: Colorblind - Rachel Grae

Noul single al lui Rachel Grae este o abordare inteligentă a semnelor de avertizare care pot fi găsite în relațiile toxice. „Colorblind” se referă la lipsa capacității de a face diferența între steagurile roșii și cele verzi. Grae analizează propriul ei abordare în relații și își pune întrebări despre semnele pe care le observă. Balada tristă constă în versuri vulnerabile care accentuează sentimentul de a-ți pierde treptat mințile în timp ce te întrebi dacă acesta este dragoste adevărată sau o flacără toxică care se va stinge. Grae susține că poate vedea mereu finalul înainte de a începe și că este predispusă la auto-sabotaj. Pentru ea, este greu să vadă adevărul într-un partener și începe să-și pună la îndoială relația. În refren, Grae cântă: „Sunt doar puțin neîncrezătoare // Atunci când totul bun este prea bun, mă sperie // Toate semnele sunt gri în mintea mea // Poate că sunt, poate că sunt doar daltoniană.” Ea mărturisește că este dificil să determine cine sunt cei buni atunci când baza de date este plină de oameni toxici. Cântecul vulnerabil evidențiază dificultățile de a găsi iubire în lumea modernă a întâlnirilor. Grae a creat fără efort o piesă care rezonază cu ascultătorii și îi consolează în propriile trăiri de inimă frântă.

„Colorblind” este o baladă sfâșietoare cu un fundal de compunere deosebit – Grae a scris piesa în timpul unei sesiuni TikTok Live, în timp ce fanii ei au urmărit. Aceștia au putut să asiste la etapele incipiente ale creării piesei, obținând o perspectivă asupra procesului de compunere a lui Grae. Piesa a devenit instantaneu preferata fanilor, ceea ce a încurajat-o să o lanseze. Piesa, condusă de pian, îi ghidează pe ascultători prin versurile sumbre. Ritmul subtil de sintetizator adaugă un efect liniștitor care creează o ambianță angelică. Spre mijlocul piesei, se introduce un vioriaș abia auzit, care amplifică această atmosferă divină. Fiecare detaliu din producție funcționează împreună pentru a crea o piesă fermecătoare. În videoclipul muzical care însoțește piesa, publicul vede-o pe Grae prinsă într-o relație toxică. Pe tot parcursul videoclipului, ea este văzută dându-și toată inima acestui bărbat, în timp ce el nici nu-i acordă prea multă atenție și se enervează la ea pentru accidente minore. Pe măsură ce videoclipul avansează, Grae începe să-și recapete viziunea și vede cu adevărat steagul roșu pe care întruchipat de acest bărbat. La final, ea îl părăsește și arde toate obiectele care-i amintesc de el. Piesa și videoclipul muzical corespunzător transmit un puternic mesaj audienței că nu trebuie să se mulțumească cu relații nesănătoase.

Rachel Grae este o cântăreață-compozitoare din afara New York City. În 2021, și-a făcut debutul cu single-ul „Bad Timing”. De atunci, a lansat mai multe single-uri care îi consolidează reputația ca o stea în ascensiune. Ea are aproape 2 milioane de ascultători lunar pe Spotify și peste 850.000 de urmăritori pe TikTok. Ea folosește această platformă de socializare pentru a se conecta cu fanii ei și a-și construi o audiență dedicată. Muzica ei este plină de versuri poetice și de melodii de neuitat care evidențiază talentul ei incredibil. Cu o voce puternică asemănătoare unor superstaruri precum Kelly Clarkson și Demi Lovato, Grae este pe cale să ajungă o stea completă.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți