Recenzie: Come Home – Thomas Day

Recenzie: Come Home - Thomas Day

Iubirea pentru cineva de la distanță poate avea diverse cauze. Însă majoritatea oamenilor o asociază cu iubirea neîmpărtășită; cel care admiră iubește de la distanță pentru că persoana iubită nu împărtășește aceleași sentimente romantice. Un alt rezultat comun este legat de interpretarea literală a expresiei „de la distanță”; amândoi cei care se admiră se iubesc unul pe celălalt de la o mare distanță. Thomas Day le oferă ascultătorilor ocazia de a reflecta asupra iubirii de la distanță ca rezultat al unei inimi frânte în cel mai recent single al său, „Come Home”.

„Come Home” se concentrează asupra procesului de vindecare după suferința unei despărțiri. În primul rând, ascultătorii pot vedea procesul de vindecare al lui Day alături de cel al fostului partener. Primele versuri ale baladei acustice cu chitară dezvăluie faptul că procesul de vindecare este diferit pentru fiecare persoană. Primul pas pe care îl faci pentru a te vindeca nu trebuie să fie și primul pas pe care-l alege o altă persoană. Fostul partener din această piesă a decis să se descopere pe sine. Își redescoperă cine sunt ca persoană în afara relației, ca prim pas în procesul de vindecare. În schimb, în pre-refrenul următor, ascultătorii aud că primul pas al lui Day este acceptarea sfârșitului relației. Day se întreabă chiar și „dacă în altă iubire, [ar fi] putut face totul corect”. Toate acestea se amplifică în culmile emoționale în refren, când artistul nostru își împărtășește vulnerabilitatea cu publicul. Deși dorește să revină în relație – și își dorește ca fostul partener să „vină acasă” – el înțelege și recunoaște că acest lucru ar împiedica creșterea personală a fostului partener și, implicit, a lui însuși. Această înțelegere este subliniată în al doilea vers, când Day afirmă că: „Știu că ai avut motivele tale / Și nu pot să motivez asta”. Cu toate că Day își dorește să „repare greșelile” din relație într-un pasional pod deosebit, el nu este dispus să pună în pericol primul pas al vindecării fostului partener prin asta. Lăsându-l să-l iubească de la distanță, în timp ce amândoi continuă să se vindece. „Come Home” demonstrează că iubirea de la distanță este necesară atunci când respecți spațiul emoțional al fostului partener pentru a crește și a se desprinde de conexiune. Astfel, îi lăsăm să găsească liniștea interioară în timp ce ne confruntăm cu propriile noastre probleme.

Thomas Day, originar din Tennessee, cucerește inimile cu compozițiile lor expresive și cu vocea lor falsetto. Discografia artistului pare a fi o singură poveste mare; fiecare melodie fiind un nou capitol al vieții pe care au decis să-l împărtășească cu fanii. În prezent, Day este artistul de deschidere pentru turneul Daylight al lui David Kushner pentru datele din Los Angeles și Chicago. Dacă ați ratat oportunitatea de a-l vedea pe Day cântând live, nu vă faceți griji, artistul are destul de multe single-uri pentru a vă ține ocupați până când va lansa mai multă muzică și date de spectacol. Cel mai bun mod de a ține pasul și de a fi informat este să urmăriți paginile de socializare ale lui Thomas Day. Și, ca de obicei, arătați-le ceva dragoste virtuală în forma stream-urilor și a aprecierilor.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți