Recenzie: Coming of Age – Krooked Kings

Recenzie: Coming of Age - Krooked Kings

Frământător să creşti în societatea de astăzi. Toată lumea se grăbeşte să ajungă în top, chiar dacă asta înseamnă să-ţi sacrifici sănătatea și bunăstarea. Aşteptările faţă de oameni în zilele noastre sunt mult prea mari și fiecare trebuie să înveţe cum să încetinească și să se bucure de tinereţe cât poate. „Coming of Age” de Krooked Kings este o himnă puternică indie-pop despre sentimentul de a fi în urmă în această viaţă în viteză pe care toţi am ajuns să o cunoaştem. Societatea ne face să simţim că trebuie să ne aruncăm direct în succes imediat ce împlinim 18 ani, dar asta este și incredibil de nerealist. Fiecare se mișcă în ritmul său și nu ar trebui să laşi pe nimeni să te facă să te simţi rău pentru că ai nevoie de timp suplimentar pentru a atinge acele repere ale vârstei adulte la care suntem presaţi să ajungem. Eşti tânăr o singură dată și ar trebui să o trăieşti cum vrei tu. Ai întreaga viaţă în faţa ta să ajungi unde vrei să fii.

Această piesă indie-pop, influențată de soft rock, mă duce înapoi în anii 2000, cu atmosfera lor măgulitoare și captivantă. Pare o melodie pe care ar putea-o difuza la începutul unui film dramatic pentru adolescenți în 2006 (într-un fel tare bun). Această piesă, cu feel-ul ei nostalgic și versurile emoționale, te va face să o pui pe repeat în zile dificile, când ai nevoie de o melodie cu care să te identifici. Stilul lor îmi amintește de o mixtură între The All-American Rejects și Foster The People, prin reverberaţiile puternice și simplitatea instrumentaţiei de pop rock. Vocile sunt delicate și autentice, îmbinându-se atât de bine cu muzica încât devine o experienţă divină pentru urechi.

Krooked Kings este o trupă indie-pop/rock formată din membrii Oliver Martin, David Macey, Matthew Monosson, Paul Colgan și Quinn Casper. Formarea trupei Krooked Kings a avut loc în 2019, când acești 5 prieteni au început să cânte împreună în timp ce frecventau Universitatea din Utah. Ei au început să cânte în curţi și subsoluri, lăsându-și amprenta asupra altora cu muzica lor, ceea ce i-a condus în cele din urmă să semneze un contract cu casa de discuri indie din Los Angeles, Nobody Gets It Records. După semnare, au lansat single-ul ’96 Subaru’, care a strâns peste 3 milioane de ascultări! De atunci, au lansat un album de debut intitulat ‘The Comedown’, au adunat peste 700.000 de ascultători lunar pe Spotify și au deschis concertele atât pentru Goth Babe, cât și pentru Rare Americans în turnee. În prezent, lucrează la al doilea album, care este produs de Day Wave – deci țineți ochii pe anunțurile făcute prin urmărirea lor pe rețelele de socializare!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți