Recenzie: complacent – palmboy

Recenzie: complacent - palmboy

Când suntem tineri, ni se spune cât suntem de speciali de adulții din jurul nostru. Pe măsură ce creștem, această senzație de fericire este distrusă atunci când ne comparăm cu ceilalți. Vorbind din experiența mea, mă surprind făcând asta tot timpul. Dacă ești ca mine, trebuie să ne amintim că indiferent unde suntem în călătoriile noastre prin viață, trebuie să sărbătorim. Povestea fiecăruia se desfășoară în propriul ritm. În noua sa piesă de alternative pop/rock, „complacent”, palmboy cântă despre îmbrățișarea unei sentimente care este adesea privită negativ. Toți merităm să fim mândri de realizările noastre și de cât de departe am ajuns.

Un aspect al melodiei pe care l-am apreciat a fost instrumentația. Chitara electrică îi conferă un aer nostalgic al anilor 2000. Sună ca și cum ai auzi-o în One Tree Hill. Ar rula în fundal într-una dintre scenele intense. În ceea ce privește versurile, mi-a plăcut contrastul de sentimente dintre strofe și refren. În strofe, palmboy cântă despre a nu se simți special și având diavolul pe umăr pentru că nu este fericit cu stadiul său în viață. În refren, el și-a lăsat problemele pe asfalt. Există o senzație de ușurare, deoarece a devenit fericit cu stadiul în care se află. Leția de învățat aici este că nu ar trebui să te impui prea mult. Tinerul tău eu ar fi mândru de stadiul în care te afli astăzi!

Palmboy (cunoscut și ca Nick Sadler) locuiește în prezent în Los Angeles. „Complacent” este prima sa lansare din 2023. Dacă doriți să ascultați mai multe melodii de la el, vă recomand „Spaceman”. Lansată în 2022, această melodie vorbește despre nemulțumirea față de viață și dorința de a începe de la zero într-un loc nou. Veți adora instrumentația luminoasă și vocile sale. Celălalt single al său din 2022, „NFT” (Nice F**cking Try), este o altă piesă dinamică despre îndepărtarea persoanelor toxice din viața ta. Palmboy a făcut până acum o treabă excelentă. Mi-a plăcut să îmi revizuiesc muzica sa și abia aștept să aud ce altceva pregătește. Urmați-l pe toate rețelele sale sociale de mai jos pentru a fi primii care aud despre noile lansări!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți