Recenzie: Constant Static Noise – Elektric Animals

Recenzie: Constant Static Noise - Elektric Animals

Te simți copleșit de cantitatea de lucruri pentru care trebuie să fii responsabil în fiecare zi? În „Constant Static Noise” de Elektric Animals, vocalistul cântă despre sentimentul că sunt înconjurați de haos și că totul în jurul lor pare o suprasolicitare senzorială. Cântărețul precizează că un partener este motivul sunetului constant în capul lor, totuși, el este atât de devotat acestei persoane încât primește cu brațele deschise distragerea. Versurile pline de anxietate și tonul puțin trist al cântărețului sunt menținute ușoare cu melodia distractivă și acompaniamentul ritmic care aduce o vibrație revigorantă piesei. În ansamblu, acest single are un sunet minunat care a readus la viață grunge-ul alternativ din anii ’90.

Piesa începe ușor distorsionată, ca și cum ați asculta-o dintr-o altă cameră, până când sunetul se completează. Single-ul are un sintetizator funky și un bas care se potrivește versurilor melancolice ale strofei. Podul este locul în care vocalistul și chitaristul strălucesc cu câteva acorduri intense și impactante, precum și cu accentul pe vocea cântărețului. În refrenul final, cântărețul este însoțit de armonii vocale în straturi care încheie single-ul într-o notă fenomenală. În concluzie, trebuie să adăugați această piesă în următoarea voastră listă de redare, deoarece este o melodie captivantă care vă va bântui și pe care o veți asculta în buclă.

Elektric Animals este o formație din Denver, avându-i ca membri pe Will Hubert la clape, Jerrid Vans la bas, Eric Everhart la baterie, Oscar Jara la chitară și Nick Sanders ca vocalist. Membrii formației au început să facă valuri la începutul anului 2018 cu sunetul lor post-grunge din anii ’90, lansând primul lor single intitulat „Obsessive”. Începând cu debutul lor, trupa a lansat o serie de single-uri și un EP intitulat „Chanels”, care se încadrează în vibe-ul lor alternativ cool. Deși Elektric Animals nu a lansat încă un album, au adunat peste 2.000 de ascultători lunar pe Spotify și au aproape 100.000 de redări pe unul dintre cele mai populare single-uri, „Come Clean”.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți