Recenzie: COOL GIRL – EMMY

Recenzie: COOL GIRL - EMMY

EMMY redefinește semnificația cuvântului „cool” în cel mai recent single al ei, „COOL GIRL”. De-a lungul piesei, ea analizează propria viață și felul în care se percepe în comparație cu restul lumii. Înainte, era autocritică, evidențiind toate defectele și nesiguranțele sale. Acum, și-a ales să fie confortabilă în propria piele și să îmbrățișeze ceea ce o face diferită. Versurile inteligente din piesă descriu acestă schimbare în interiorul ei. În refren, EMMY cântă: „Acum mă uit în oglindă și// pot vedea în sfârșit// că sunt o fată cool// doar pentru că așa vreau// tot timpul fac ce-mi place// și nu-mi pasă ce gândești// pentru că orice e cool// dacă vrei să fie.” EMMY a ajuns în punctul în care optează să facă ceea ce o face fericită, nu ceea ce crede ea că ceilalți vor considera „cool”. În final, asta o face cu adevărat cool – faptul că are încredere în ea însăși și nu se teme să fie autentică, Emmy. Ea transmite acest mesaj pozitiv publicului și îi încurajează să se iubească așa cum sunt. „COOL GIRL” este un cântec excepțional care servește ca salvator pentru ascultătorii care se luptă cu autoacceptarea și încrederea în sine.

„COOL GIRL” este o piesă lipsită de griji care evidențiază talentul nativ al EMMY. Piesa începe cu un vers îmbucurator condus de vocea convingătoare a lui EMMY. Vocea ei este însoțită de o melodie hipnotică a basului care trezește imediat interesul ascultătorului. În pre-refren, se aude o chitară subtilă, care conduce trecerea în refren, unde muzica se intensifică. În acest moment, producția de sintetizator preia controlul, iar ritmul constant este adăugat. Acest lucru continuă până la sfârșitul piesei, până când muzica începe să treacă înapoi la refrenul final. Începutul acestui refren izolează vocea angelică a lui EMMY cu o chitară acustică, atrăgând atenția asupra versurilor vulnerabile, înainte de a reveni la producția integrală. „COOL GIRL” este o piesă de neuitat, care va face ca ascultătorii să cânte împreună în cel mai scurt timp și să o pună pe repeat fără încetare.

Emmy Hartman, cunoscută sub denumirea de scenă EMMY, este o cântăreață și compozitoare în vârstă de 23 de ani din Cleveland, Ohio. După ce a devenit virală pentru că a plâns din cauza unei amenzi de circulație în 2017, a început să posteze coveruri acapella ale unor cântece ale Lorde și Billie Eilish. Cu aceste coveruri, ea și-a adunat o bază de fani mai mare, lăsându-i pe aceștia să aștepte cu nerăbdare introducerea ei inevitabilă în industria muzicală. În decembrie 2021, a lansat primul ei single, „STUPID BIG TEETH”, care are peste 8,5 milioane de stream-uri doar pe Spotify. Ea are peste 2 milioane de urmăritori pe TikTok și aproape 400 de mii de urmăritori pe Instagram. Ea a trecut rapid de la a fi o vedetă adorată pe TikTok la a fi un muzician iubit, deoarece fanii continuă să aștepte cu nerăbdare mai multe lansări incredibile.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți