Recenzie: cool like frozen yogurt – ÊMIA

Recenzie: cool like frozen yogurt - ÊMIA

Despărțirile nu sunt ușoare. Mai ales dacă în continuare simți multă dragoste pentru persoana pe care o pierzi. Învățarea de a accepta și ierta este cea mai bună opțiune indiferent de ceea ce s-a întâmplat. Va fi mai ușor să mergi mai departe în acest fel în loc să ții ranchiună. Tu vei fi singurul rănit. A accepta este parte a creșterii. Melodia lui ÊMIA, „cool like frozen yogurt”, vorbește despre acceptarea unei scuze din partea unui fost iubit. Ea descrie această piesă ca fiind „rama de măslin către fostul ei”. Oamenii fac față în mod diferit după despărțire, dar în acest caz există o abordare ușoară și veselă, ceea ce este uneori necesar.

ÊMIA începe „cool like frozen yogurt” cu un cântec ce atrage ascultătorul. Stai și te întrebi de ce această piesă are o vibrație atât de captivantă, fiind o baladă despre despărțire. Asta o face unică și diferită. Ea are o voce plăcută care se potrivește cu tempo-ul vioi și creează o melodie armonioasă. Tonul ei plin de viață face o situație dificilă să devină ceva mai puțin grav. Efectul pe care ÊMIA îl are asupra ascultătorului prin vocile și muzica ei este de a le face să se simtă mulțumiți prin versurile ei. De-a lungul întregii piese până la sfârșit, versurile „Suntem cool ca un iaurt înghețat / dulce-amărui pe margine” sunt cântate de câteva ori, ceea ce reprezintă cel mai bine felul în care ÊMIA descrie relația după iertare și devenirea civilizați unul cu celălalt.

ÊMIA este o cântăreață, textieră și producătoare muzicală cu baza în Brooklyn. Ea a fost prezentată în campania „for Creators” de la Logitech și a apărut în „Ronny Chieng Takes Chinatown” de pe Netflix. Unele dintre inspirațiile ei sunt Taylor Swift și Avril Lavigne, pe care le admiră în industrie. Muzica electronică, R&B, coloanele sonore și teatrul muzical sunt câteva dintre influențele muzicale ale sale. Ea și-a scris și produs propriul EP de debut, „Little Secret”, și a apărut pe numeroase liste de redare de pe Spotify și pe lista de redare a Starbucks, „Coffeehouse Pop”. Ea a obținut prezență în New Music Friday Belgia, Spania și Norvegia, lucrând ca textieră și vocalistă pentru producători precum DUUMU, Imfinenow și SVDKO. Cel mai recent EP al ei, „VIDEO CALL:AM”, a fost lansat în septembrie și conține cinci single-uri; două dintre piese, „fake scenarios” și „heard it on the internet”, au fost incluse în lista de redare Fresh Finds de pe Spotify. Acum lucrează la un album complet așteptat și este cu siguranță un artist merită urmărit!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți