Recenzie: Cool Whip – Belot

Recenzie: Cool Whip - Belot

La începutul majorității relațiilor noi, partenerul tău pare extrem de drăguț, grijuliu și extrem de devotat ție. Cu toate acestea, în unele cazuri, amabilitatea inițială este o mască pentru toate relele pe care această persoană le va face în viitor. După cum afirmă Belot, „florile spontane pot fi semnale de avertizare”, și ea subliniază acest punct în noul ei single „Cool Whip”. Pe tot parcursul noului ei single exploziv, stilul ei colorat „pop ciudat” este emulat. Belot a avut întotdeauna o dragoste pentru acest gen muzical, și nu se teme să strige asta de pe acoperiș. „Cool Whip” este tot ceea ce te gândești când auzi cuvântul „pop”: vioi, antrenant și exploziv. Este genul de cântec pe care vrei să îl asculți în mașină, cu geamurile deschise într-o zi însorită.

Introducerea acestui cântec stabilește atmosfera pentru estetica luminată și pop bine cultivată a Belot, care va lua centrul scenei în această melodie. Vocea ei captează imediat atenția noastră în primul vers, sprijinită de un ritm consistent de tobe care îi conferă cântecului caracterul său antrenant. Este o voce perfect potrivită pentru muzica pop, iar cântecul în sine este similar cu ceva ce ai auzi de la Dua Lipa. Ritmul din refren te va face să te ridici și să începi să dansezi imediat, deoarece este însoțit de o miraj de instrumente pe care nu poți să nu te miști împreună cu ele. Câteva instrumente noi sunt introduse în al doilea vers, oferind acestei melodii o senzație aproape funky-pop. Melodia este unică și cu siguranță va rămâne în mintea ta.

Maya Belot este stabilită în Londra, unde își face un nume pentru ea însăși ca pionier al „pop-ului ciudat”. La vârsta de opt ani, Belot se învăța singură să cânte la chitară, iar până la vârsta de doisprezece ani, utiliza un laptop pentru a-și înregistra melodiile. Ea a lansat EP-ul „Harmless Fun” în 2022, și a avut un succes extraordinar. Melodiile de pe EP au fost prezentate în emisiunea BBC Radio 1 Jack Saunders și în playlistul Spotify Indie Pop (care are nici mai mult, nici mai puțin de 1,6 milioane de urmăritori!). Tot în 2022, Belot a avut multe apariții pe scenă, cel mai notabil un spectacol sold-out în Londra, la Paper Dress Vintage. Acum, în 2023, Belot revine cu noul ei single, destinat să facă zgomot. Suntem entuziasmați să vedem cât de bine se va descurca această melodie!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți