Recenzie: Corvette – SAPPHIRE

Recenzie: Corvette - SAPPHIRE

Ați întâlnit vreodată pe cineva o singură noapte și ați simțit o dorință puternică de a-i reîntâlni? Totuși, pe măsură ce timpul a trecut, nu v-ați întâlnit, iar când în cele din urmă ați făcut-o, a fost ca o magie pură? Ultimele single-uri ale lui SAPPHIRE, „Corvette”, este despre asta. O poveste de dragoste în inima centrului orașului New York, unde poveștile de dragoste par să-și găsească începuturile. Această piesă povestește despre Sapphire într-un bar, întâlnind un băiat la ora 3 dimineața. Ea își amintește viu că el conducea un Corvette și timpul frumos pe care l-au petrecut împreună. Cu toate acestea, ea îl așteaptă să revină în viața ei și se întoarce mereu la acel bar, sperând la întoarcerea lui.

Acest imn pop electric trage inspirație din romantismul și emoția nopților din New York City. SAPPHIRE este atât de nerăbdătoare să se întâlnească din nou cu tipul cu Corvette, încât continuă să apară în același bar unde s-au întâlnit prima dată, sperând că va veni și vor putea vorbi din nou: „Sunt acolo în fiecare seară de la ora nouă și jumătate. Sperând că îți voi vedea fața în linie.” Ea rămâne și vigilentă, urmărind cu înverșunare inconfundabilul Corvette pe care îl conduce: „Dar sunt aici, unde ne-am întâlnit. Downtown New York, peisajul orașului în siluetă. Privește după corveta ta și spune poate te vei întoarce, poate te vei întoarce.” Ceea ce îmi place la această piesă este că nu ne lasă în suspans! Povestea își atinge finalul pe măsură ce SAPPHIRE se întâlnește din nou cu el, în timp ce amândoi reflectă asupra faptului că împărtășesc o aversiune față de durerea cauzată de distanța care i-a ținut despărțiți: „Nu vom uita toata durerea pe care am simțit-o de la distanța menținută. Acum ne sărutăm în Corvette-ul tău. Pentru că iubitule, te-ai întors.”

SAPPHIRE este o cântăreață și compozitoare britanică în vârstă de 20 de ani. Ea a fost în atenția publicului încă de la vârsta de 7 ani, când înregistra și posta pe Youtube cântecele ei preferate. Unul dintre aceste videoclipuri, pe care acum l-a repostat pe pagina ei de TikTok, are în prezent peste 16 milioane de vizualizări. În 2019, ea a colaborat și a scris împreună cu mai mulți artiști, inclusiv producătorul și DJ-ul Alan Walker, unde a cântat toplina pentru piesa „Unity”. Această piesă a adunat peste 100 de milioane de redări pe toate platformele de streaming. Ea va lansa în curând și un EP intitulat „Test Drive”, unde „Corvette” este primul single. Ascultați acum „Corvette” de SAPPHIRE!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți