Recenzie: Cotton Candy – Estella Dawn

Recenzie: Cotton Candy - Estella Dawn

Estella Dawn nu se abate niciodată de la lansarea unei muzici de neuitat, care este destinată să fie ascultată într-un ciclu constant. Cu cel mai recent single, „Cotton Candy”, Dawn nu se abate de la acest model. Melodia contagioasă navighează sentimentele de atracție inevitabilă pentru cineva. Versurile oscilează între dorința inocentă și dorința toxică. În pre-refren, Dawn cântă, „Out of control//I know you’re// No good for me// No, no// I like it.” Aceste versuri îi introduc pe ascultător la dinamica complicată și dezvăluie că nu este o melodie de dragoste fericită despre o relație perfectă. Acum, că ascultătorul este conștient de adevărata natură a cântecului, Dawn este liberă să-și exprime sentimentele direct. Ea începe refrenul cântând: „It’s a lose-lose// Can’t you see I’m bruised.” Dawn este conștientă de daunele potențiale pe care această atracție le poate provoca și că, în final, nu va rezulta nimic bun din ea. Totuși, nu pare să poată opri acest sentiment. Apoi, al doilea vers începe cu versurile: „There are nine rings of hell// And I walked willingly through your inferno.” Această linie poetică surprinde ascultătorul, făcându-l să se minuneze de modul inteligent în care ea descrie această infatuare magnetică. Aceste sentimente sunt periculoase, dacă nu chiar dăunătoare, dar Dawn le acceptă cu totul în viața ei. Ea știe că aceste sentimente nu-i fac bine și că dorința aceasta poate fi doar temporară, dar ea este obsedată de sentimentele care au cucerit-o. Acum, ea este gata să se arunce direct în ele, chiar dacă știe că va sfârși într-un necaz tragic. Prin „Cotton Candy”, Dawn descrie cu ușurință această dorință de dorință și dorință prin versuri sugestive pe care numai un compozitor cu adevărat talentat le poate crea.

„Cotton Candy” este o piesă electronică visătoare, cu o producție dinamică care determină ascultătorul să cânte fiecare vers genial. Melodia începe cu sunetul fermecător al carilonului, înainte de a trece la sintetizatorul electronic – care amintește de muzica anilor ’80. Vocile angelice ale lui Dawn acompaniază melodia, trecând treptat la primul vers. La acest moment, vocea sa distinctivă este prezentată, ghidând ascultătorul prin versurile pasionale. Cu acordurile domoale ale sintetizatorului, producția începe să se accelereze înainte de refren. Apoi, ritmul se accelerează, făcând ascultătorul să vrea să danseze pe muzică. Odată ce refrenul se apropie, ritmul scade și producția se eliberează, dezvăluind melodia contagioasă perfectă pentru o noapte de dans. Falseturile frumoase ale lui Dawn se evidențiază printre producție, sporind compoziția dinamică și etereală a piesei. Al doilea vers aduce înapoi ritmul, menținând sintetizatorul electronic, oferind o structură impecabilă pentru piesă. Climaxul piesei este atins la punte, când producția se linistește și vocea puternică a lui Dawn preia controlul. Ea atinge note înalte impresionante care lasă tremur în trupul ascultătorului. Piesa rămâne fidelă sunetului său clasic, în timp ce evidențiază talentul său incontestabil. O piesă Estella Dawn nu ar fi completă fără o interpretare impecabilă a vocii ei și o producție remarcabilă care va rămâne în capul ascultătorului zile întregi. „Cotton Candy” este o altă piesă remarcabilă adăugată în palmaresul lui Dawn, demonstrând în continuare că ea merită un loc legitim ca următoarea mare superstară a lumii.

Estella Dawn este o cântăreață, compozitoare, producătoare și multi-instrumentistă din Noua Zeelandă, stabilită acum în San Diego, California. Muzica ei nu se limitează la un singur stil, ci combină sunetele unor genuri diferite pentru a-și crea propriul stil distinctiv. În 2018, a debutat cu primul ei single, „Feet”. A lansat mai multe single-uri înaintea începutului pandemiei globale. În timpul carantinei, ea a profitat de timpul liber pentru a-și perfecționa sunetul și a surprinde esența sa adevărată în muzică. În acel an, a lansat 10 single-uri originale la fiecare șase săptămâni, demonstrând abilitatea ei impecabilă de a menține publicul captivat, așteptând cu nerăbdare următoarea ei capodoperă. De atunci, Dawn a lansat mai multe single-uri incredibile și continuă să lanseze muzică care atrage sute de mii de ascultători.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți