Recenzie: crazy bout u – Kayla Mercuri

Recenzie: crazy bout u - Kayla Mercuri

Ultimul single al lui Kayla Mercuri este o piesă intensă care se va repropune în mințile ascultătorilor. „crazy bout u” vorbește despre acea chimie inconfundabilă dintre două persoane. Redă dorința care nu poate fi ignorată, ca o forță magnetică care îi atrage împreună. Mercuri a scris această melodie pentru a încuraja ascultătorii să își asume riscuri și să-și urmărească pe cine iubesc cel mai mult. Piesa conține versuri pasionale care descriu fără efort această atracție irezistibilă. Primul vers prezintă audienței o scenă perfectă, cu Mercuri ilustrând partenerul ei și efectul pe care îl au asupra ei. În pre-refren, ea cântă: „Este un loc sigur să cad?// Dar o parte din mine nu-i pasă deloc”, oferind o scurtă privire asupra temerii sale înainte de a o împinge în adâncurile minții sale și de a se concentra pe dorință. Apoi, în refren, Mercuri cântă hook-ul neuitat: „Nebun după tine// Și modul în care te miști//Nu contează ce faci// Te vreau din ce în ce mai mult.” Ea este complet fascinată de partenerul ei. Este obsedată de tot ceea ce face și tot ceea ce spune. Ea întărește acest lucru în punte cu versurile: „Arunc o privire și te vreau, iubitule, te vreau// Ești în mintea mea și mă gândesc la tine în fiecare zi// Îmi spui numele și viziunea mea e în ceață, poți să mă învinovățești?// Dacă continui așa, voi fi pentru totdeauna a ta, pentru totdeauna, iubite.” Mercuri mărturisește că acest lucru nu este doar o aventură temporară, ci că ea este pe deplin angajată, dacă o vor avea. Acest lucru servește ca o amintire că, uneori, aruncarea tuturor precauțiilor în vânt și săritul în această tip de romance captivantă poate duce la o parteneriat etern. Mai mult, aceste versuri îndeplinesc scopul lui Mercuri de a scrie acest cântec – de a inspira ascultătorii să își asume un risc. Cu „crazy bout u”, ea își arată talentul incontestabil și încurajează publicul să facă lucruri pe care poate nu au avut curajul să le facă înainte.

„crazy bout u” este o piesă pop contagioasă compusă dintr-o producție senzuală care completează versurile seducătoare. Piesa începe cu o introducere întunecată de sintetizator care este rapid întreruptă de vocea seducătoare a lui Mercuri și sunetele linistitoare ale claviaturii. Pe măsură ce piesa continuă, sunt adăugate periodic efecte sonore de sintetizator în fundal, oferind un element unic piesei. Odată cu pre-refrenul, piesa începe să se intensifice înainte de a izbucni în producția completă în refren. În acest moment, beat-ul schimbă treapta și transformă piesa într-o producție de dans pop senzual. Piesa se dezvăluie ca fiind piesa perfectă pentru o seară cu prietenii la club, dansând pe ritmul atrăgător. Pe parcursul piesei, sunetul clapei hi-hat crește și scade, adăugând o dinamică satisfăcătoare piesei. În plus, modelele ritmului bassului sunt reminiscențe ale stilului R&B, sporind în continuare producția unică. După ce se încheie puntea, producția devine estompată, cu vocile lui Mercuri auzite în fundal. Acest lucru creează o senzație de anticipare în ascultător, în timp ce așteaptă explozia inevitabilă înapoi în producția completă. Refrenul revine pentru ultima dată, înainte ca piesa să treacă complet în finalul electronic intens, care surprinde ascultătorul. Mercuri își uimește fanii cu producția diversă, însoțită de vocea ei angelică. „crazy bout u” este o piesă de dans impecabilă care folosește influențe din multiple subgenuri pentru a crea o piesă de dans pop finală.

Kayla Mercuri este o cântăreață și compozitoare pop independentă din Boston. Cariera sa muzicală a început în 2014, când a călătorit în Los Angeles pentru a înregistra trei piese originale. Aceste piese au avut premiera la o stație de radio universitară din zona Bostonului. Apoi, în 2015, a lansat EP-ul său de debut, Notions, care a fost produs de Michael Bruno, membru al trupei Honor Society. Primul ei single, „Trusted”, i-a adus lui Mercuri recunoaștere ca finalistă în top zece pentru premiul New England Music Radar din 2016. După o pauză de cinci ani, a revenit cu cel de-al doilea ei EP, No Turning Back. De atunci, și-a continuat să dedice timpul carierei sale muzicale. După câteva single-uri autonome în ultimii ani, „crazy bout u” este prima ei piesă din 2023. Este pregătită să cucerească lumea și să arate industriei muzicale ce are de oferit.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți