Recenzie: Crime – isha

Recenzie: Crime - isha

În „Crime” de isha, isha se află în etapele de sfârșit ale relației ei cu un partener romantic. După ce a fost mințită de nenumărate ori, ea este gata să scape de durerea iubirii neîmpărtășite. Din nefericire, încheierea legăturilor cu viitorul său fost înseamnă conversații distructive și de la unul la celălalt. Și în apărarea sa, isha este reprezentată greșit ca „băiatul rău”. Având încredere că este victima în situație, isha folosește „Crime” pentru a-și reaminti partenerului de greșelile lor și pentru a întoarce situația în poziția inițială. Dar la fel de speranța precum isha a fost pentru relația ei, văzând-o sfârșindu-se nu este ușor de acceptat.

„Crime” de isha este o piesă cu durată medie, de trei minute și patruzeci de secunde. Producția este minimală, susținută de acorduri de pian și apariții ocasionale de viori și percuție. La fel de simplă ca producția, aranjamentul piesei nu se abate mult de la structura de bază Vers-Chorus-Vers-Chorus-Bridge-Chorus. Cu toate acestea, simplitatea ambelor elemente are scopul de a lăsa loc abilităților vocale ale lui isha să strălucească. Fără a menționa versurile precum „De ce nu-ți găsești drumul/Adu-ți acasă la locul în care stai/Nu am nevoie să umbli toată ziua”, care sugerează potențialul ei de compoziție. Dar, cu „Crime” fiind primul său single, nu există nicio îndoială că isha ar putea deveni cineva cu ajutorul îndrumării în direcția creativă.

Isha este o cântăreață și compozitoare din Melbourne, Australia. Stilul ei muzical este o combinație între genurile RnB și Alternative-Pop. De-a lungul anilor, Isha și-a câștigat experiența prin interpretarea live și prin videoclipurile online cu piese originale. Cu toate acestea, considerând muzica un limbaj universal, isha își propune să fie vulnerabilă cu ascultătorii săi într-o măsură mai mare. Ca un pas în această direcție, isha a lansat primul său single, „Crime”, în 2022 pe toate platformele de streaming. Și disponibil prin intermediul paginii sale de Instagram, ascultătorii pot vedea procesul isha din spatele single-ului și lansarea acestuia.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți