Recenzie: Crocodile (feat Kieran) – Baby Pink

Recenzie: Crocodile (feat Kieran) - Baby Pink

În cel mai nou single al său, „Crocodile”, Baby Pink face echipă cu cântărețul-compozitor Kieran pentru a crea un sentiment de confort după încheierea unei relații înșelătoare în viața sa reală. Kieran, ca și artist secundar în melodie, joacă în esență rolul persoanei căreia Baby Pink îi sugerează că are mai mult de oferit decât partenerul său romantic anterior. Înșelată de fostul ei iubit, Pink ia în considerare posibilitatea ca Kieran să se potrivească mai bine, lucru care ar putea explica eforturile constante ale sale de a comunica și de a construi o conexiune mai puternică cu el. Cu toate acestea, fostul ei iubit este sigur că relația lor nu s-a încheiat, creând o barieră între ea și șansa ei de a găsi dragoste nouă. Cu toate acestea, ea înțelege că stabilirea relației sale cu Kieran ca un cuplu ar putea încheia oficial orice legătură cu fostul ei iubit. Și în „Crocodile”, Baby Pink și Kieran își împărtășesc curiozitatea față de cum ar putea fi dacă în cele din urmă decid să facă acest pas.

„Crocodile” de Baby Pink, în colaborare cu Kieran, este o melodie cu o durată medie de trei minute și treizeci și opt de secunde. În primele opt secunde ale ascultării, tonul este clar, cu o ambianță distorsionată care susține o înregistrare vocală care în cele din urmă duce la un instrumentar de chitară și percuție. Odată ce Kieran cântă pe piesă, scopul colaborării devine evident. În afară de faptul că Baby Pink și Kieran sunt prieteni, vocile lor se îmbină bine. Dar elementul care lipește melodia laolaltă este aranjamentul general, care reușește să fie precis în crearea spațiului necesar pentru fiecare parte muzicală în parte și să impingă melodia înainte. Dacă următoarele lansări muzicale ale lui Baby Pink sunt la fel de bine făcute ca acest single, atunci lansarea EP-ului său este un proiect interesant de urmărit în acest an.

Baby Pink este o artistă muzicală independentă din East London, Marea Britanie. Sound-ul ei este cunoscut pentru combinarea diverselor genuri muzicale, de la Electronic la Hip-Hop și Neo Soul. În 2018, Baby Pink a început să lanseze muzică pe platformele de streaming cu single-ul „Timing”. Și începând cu 2023, ea a lansat zece single-uri, unele dintre ele incluse în EP-ul Ego Sun Fire Rising. Recunoscută pe platforme precum BBC și POM, Baby Pink a devenit o față cunoscută în industria muzicală. Dar cu știrea că lansarea EP-ului său este programată pentru februarie, Baby Pink nu se ferește de nicio oportunitate de a se face remarcată și a străluci.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți