Recenzie: Crybaby – Mia Mormino

Recenzie: Crybaby - Mia Mormino

Ce ai de gând să faci? Să plângi din cauza asta? Da, exact asta o să facem. În industrie este ca în vestul sălbatic uneori, foarte competitiv și pur și simplu nedrept. Încă şi în ciuda cât de mult muncești, pare că nu vei obține niciodată recunoașterea pe care o meriți. Această durere te poate mânca de viu. Nu-i lăsa. E bine să-ți eliberezi acele emoții și să-ți faci propriul petrecere de plâns mai mare ca oricare alta; și ce petrecere nu are muzică? Crybaby de Mia Mormino este imnul petrecerii de plâns al anului. Mia acceptă complet furia și lacrimile de a te simți trecut cu vederea și le transformă într-un fenomen dance-pop neiertător. E normal să-ți faci o petrecere de plâns când tot ce vezi sunt oameni de rahat învingători. La fel ca noi toți, Mia e sătulă de asta și Crybaby este produsul accesului de furie al ei.

Această fată este autentică. Melodiile ei ating unele părți din tine la care mulți artiști nu pot ajunge. Imnul clasic al luptei nu-i prea pe plac, deși uneori avem nevoie de ceva puternic care să ne scoată în picioare. Crybaby schimbă regulile și îți arată că și curvele plâng. Piesa e ca o privire în jurnalul intim al lui Mia. Să te plângi despre ce îți dorești e de obicei ținut în spatele ușilor închise, dar Mia scoate ușa din balamale. Versurile sunt doar o mică parte din ceea ce face această piesă atât de remarcabilă. Instrumentalul are o combinație surprinzătoare și atrăgătoare de ritmuri organice și electronice care prind ascultătorul. Primul refren e exploziv; străpunge batarea inimii lină a tobelor care susțin primul vers și pre-refren și șochează intens sistemul. De acolo ești pregătit pentru ritmurile puternice pe care Mia le prezintă în versurile următoare. Producția e curată și precisă, aducând ritmurile clubului la care nimeni nu stă locului. Partea finală a piesei te va cuprinde complet. Până acum, coardele sunt folosite ca o barieră între vers și refren. Ultimele 36 de secunde ale piesei aduc împreună aceste elemente într-un mod unic și fascinant. E un amestec de emoție și ritm dansabil.

Mia Mormino este o nativă din Los Angeles care își arată sentimentele pe față. Mia a muncit din greu pentru a ajunge în locul în care se află astăzi și își folosește toate emoțiile din călătoria ei pentru a scrie piese cu care oricine se poate identifica și care sunt fără scuze. Muzica ei nu se limitează niciodată la un singur gen, ea joacă constant cu regulile și chiar le încalcă. Crybaby e doar unul dintre momentele în care Mia își toarnă sufletul în munca ei și obține aur în schimb. Ironia face ca această piesă să vorbească despre frustrările ei în legătură cu neaprecierea, dar această piesă îi aduce exact ceea ce dorește. Crybaby este o piesă extraordinară și atrage foarte multă atenție. Mia își câștigă treptat recunoașterea pe care o merită și nu va mai dura mult până când va fi un nume pe buzele tuturor.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți