Recenzie: Crying In The Drive-Thru – Paige Keiner

Recenzie: Crying In The Drive-Thru - Paige Keiner

Durerea de inimă nu este niciodată distractivă, așa că este întotdeauna interesant atunci când un artist abordează un subiect neplăcut, precum o despărțire, și îl transformă într-o melodie pop-rock veselă. „Crying In The Drive-Thru” este cel mai nou single al artistei Paige Keiner și portretizează unele dintre dificultățile de a trece peste o despărțire, și cum acest lucru face dificil să mergi înainte cu viața de zi cu zi. Stilul melodiei evocă foarte mult muzica pop-rock din sfârșitul anilor 2000 și începutul anilor 2010. Acest stil prezintă modul în care relațiile și despărțirile ne fac să ne simțim tineri și naivi. Utilizarea lui Keiner a versurilor ușor umoristice și dramatice contribuie la aceste stări de spirit juvenilă. Melodia ne permite să ne scufundăm în anxietate în timp ce cântăm pe refrenul captivant și versurile vii.

Melodia începe cu un riff simplu de chitară care este foarte atrăgător și convingător pentru a păstra ascultătorii. Versurile din început descriu cum cântărețul s-a schimbat de când a avut loc relația și cum acum a devenit acest mic pachet de tristețe care se luptă să iasă din casă și să acționeze normal. Percuția din primul vers este într-o oarecare măsură limitată, dar asta lasă loc pentru mai mult accent pe voce și chitară. Pre-refrenul este scurt și simplu, dar acea construcție funcționează bine deoarece servește ca o tranziție frumoasă către refren. Chiar refrenul în sine are o melodie foarte memorabilă care lasă loc pentru multe posibilități. Folosirea chitarei înăbușite în prima parte a refrenului servește și ca o tranziție frumoasă deoarece face explozia de la sfârșitul refrenului mult mai palpitantă. Acea explozie de la sfârșit este ceea ce face ca melodia să pară un produs al stilului pop-punk din anii 2000. De acel moment înainte, melodia devine puțin mai energică și se distrează mai mult cu instrumentalul. A doua strofă și refrenul mențin aceeași atmosferă distractivă până când ajungem la partea de mijloc a melodiei. Acolo totul încetinește din nou și auzim folosirea clătitarilor și strigăturilor în fundal, iar Keiner pare să construiască acest sentiment de comunitate și cum aceste emoții care vin odată cu despărțirile sunt foarte universale. Funcționează foarte bine și face ca acel final de refren să iasă mai mult în evidență. Refrenul final este foarte mare și face o treabă excelentă în crearea unui final grandios pentru melodie. În ansamblu, Keiner reușește să creeze o melodie de despărțire distractivă, dar plină de mâhnire.

Paige Keiner este o artistă născută în Nashville, care se inspiră mult pentru stilul muzical din anii 2000 din muzica pop feminină. A început să lanseze muzică la vârsta de 18 ani și, de atunci, și-a creat un nume de respect, lucrând cu compozitori renumiți și făcând turnee în toată țara. De asemenea, a lansat mai multe single-uri și EP-uri, alături de albumul său de debut „Throne”, lansat în 2015. În timpul facultății, a cântat și într-o formație punk ca solistă vocală și chitaristă ritmică. Când vine vorba de stilul său muzical, ea se inspiră mult din artiștii pe care i-a ascultat în copilărie, dar vrea și să aducă ceva nou și experimental pe masă. De aceea, întotdeauna încearcă să se distreze cu muzica ei. Paige Keiner este foarte ocupată și se preconizează că va continua să lanseze muzică și anul acesta.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți