Recenzie: Curiosity – Loren Heat

Recenzie: Curiosity - Loren Heat

Loren Heat ne poartă prin sentimentele frustrante cauzate de semnalele contradictorii cu noul lor single, „Curiosity”. Această piesă reprezintă debutul artistului în industria muzicală, pornind ca un proiect universitar la Universitatea Teeside. „Curiosity” a fost produs și mixat mai târziu de Chad Male și masterizat de Pete Maher. Detaliind premiza cântecului, Heat explică: „Această melodie vorbește despre duda și frustrările atunci când persoana care îți face pielea să vibreze și îți trezește mințile nu este sinceră cu privire la cum se simte. Nu știi dacă sunt prietenosi sau flirtați, iar acest sentiment este tormentator, mai ales atunci când interacțiunile devin în zona dorinței și răspunsurile devin tot mai neclare. Aceasta este confruntarea aceea.”

Demonstrându-și forța, „Curiosity” de Loren Heat este un adevărat imn pop. Piesa combină elemente de dance pop, electro pop și alt pop pentru a crea un debut contagios. „Curiosity” conține melodii îndrăznețe și memorabile și vocea adâncă și senzuală a lui Heat. Împletind ritmuri captivante cu un peisaj sonor plin de sintetizatoare, Heat construiește un single dinamic și captivant, care poate fi ascultat în buclă. Heat însoțește acest peisaj sonor intrigant cu versuri mai întunecate, producând o melodie care oscilează între torment și flirt, transmițând cu succes semnalele contradictorii pe care „Curiosity” le reprezintă.

Plecat din Middlesbrough, Loren Heat este un cântăreț și compozitor queer în vârstă de 20 de ani. Artistul se bucură să creeze melodii de tip dark pop, inspirându-se din artiști precum Lady Gaga, Dua Lipa, BEKA, Phoebe Green și Mabel. Heat a început prin a participa la numeroase open mic nights și înregistrând coveruri la ukulele pe TikTok. Ei doresc ca muzica lor să fie sfidătoare, curajoasă și dezinvoltă pop. „Curiosity” este doar începutul călătoriei acestui artist; cu sprijinul Youth Music’s Incubator Fund și mentoratul de la Tees Music Alliance, ne putem aștepta să auzim lucruri minunate de la Loren Heat în viitor.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți