Recenzie: Cycle – Daniel Arci

Recenzie: Cycle - Daniel Arci

Această piesă, „Cycle” de Daniel Arci, echilibrează un track electronic lin cu versuri puternice care încapsulează perfect cum este să te lupti în mod constant împotriva partilor grele ale vieții. Viața este o serie constantă de bătălii, fie că este vorba de relații, prietenii sau alte probleme precum munca sau școala. Uneori s-ar putea să simți că nu vei ieși niciodată din acel ciclu în care totul pare imposibil, dar este mai bine să continui să te străduiești în loc să te lași înghițit de valuri. Așa cum spune Arci, suntem cu toții „doar discipoli ai fluxurilor și refluxurilor”, dar este mai bine să continui să încerci și să încerci, astfel încât să „putem lupta pentru a trăi încă o zi”. Toată lumea poate să se regăsească în această senzație în care pare că nimic nu se va schimba vreodată sau că nimic nu va merge în favoarea ta, dar ori de câte ori viața pare fără speranță, amintește-ți că întotdeauna există ceva mai bun pe orizont!

„Cycle” este o piesă de electropop modernă care creează și menține un ritm perfect pentru un club sau o petrecere. Deschizând cu un instrumental lin, te strecoară în piesă cu ușurință, vibrezi la muzică înainte ca vocea catifelată a lui Daniel Arci să intre în primul vers simplu. Ești imediat prins în piesă, iar apoi îți găsești capul  mișcându-se în ritm, pe măsură ce beat-ul se alătură în drum spre primul refren. Același beat își accelerează ritmul, cu un ritm și o melodie captivantă care preia controlul pentru a crea un refren prins în minte. Vocile lui Arci se estompează în fundal după refren, pentru a face loc instrumentalului electronic strălucitor, dar se întorc pentru al doilea vers. Piesa în ansamblu pare cu adevărat ca un propriu ciclu fluid, creând ritmul în sus și în jos cu un beat intens care te captivează și te îndeamnă să te ridici și să dansezi!

Daniel Arci este un muzician pop în ascensiune, originar din Costa Rica. A studiat mai multe aspecte ale muzicii și dezvoltării muzicale la Universitatea din Miami și acum lucrează și înregistrează muzică în Nashville, Tennessee. Cu peste 10.000 de ascultători lunar pe Spotify, Arci își dezvoltă o bază de fani puternică cu beat-urile caracteristice și versuri captivante care te fac să vrei să te ridici și să dansezi. A lansat primul său single, „Skirts & Sneakers”, pe 8 februarie 2019 și a înregistrat și lansat mai multe piese de atunci, inclusiv succesul „Relax, Take It Easy”, lansat la 2 februarie a anului curent. Urmați-l cu link-urile de mai jos pentru a asculta muzica lui și pentru a fi la curent cu noile lansări viitoare!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți