Recenzie: Cycle – Love Fae

Recenzie: Cycle - Love Fae

Expresia bine cunoscută, „Karma este o curvă”, este de obicei spusă după ce ai fost martor sau victimă a unui act injust comis de altcineva. Karma servește atât ca o lecție, cât și ca o consecință a acțiunilor unei persoane și este cu siguranță meritată. În „Cycle”, Love Fae începe cântecul cu această expresie și imediat captează interesul ascultătorului, ceea ce îl determină să se întrebe cine i-a greșit. Dar titlul cântecului indică faptul că ea a fost prinsă în această situație nedreaptă și nu poate să scape, indiferent de câte ori încearcă. A fi prins într-un ciclu toxic este dificil și mulți oameni pot relaționa cu aceasta. Love Fae împărtășește cum a fost pentru ea să treacă prin aceasta și rollercoaster-ul de emoții pe care le-a simțit.

Este foarte clar că cineva a tratat-o în mod nedrept. Ea exprimă dorința ca karma să acționeze în cazul acestei persoane și că toate prostiile și modul în care a fost tratată „nu pot fi rezolvate”. Cu toate acestea, se pare că ea este prinsă într-un ciclu de a fi tratată incorect de această persoană, dar totuși nu poate să scape și va „alerga în cerc”. Odată ce își dă seama ce face și cât de greșit este, ea își pune întrebări de mai multe ori despre propria sănătate mentală întrebându-se, „Sunt nebună? Sunt nebună?”. Cu siguranță înțelege și recunoaște că nu doar relația sau situația ei este nesănătoasă, ci și modul în care face față acesteia, motiv pentru care își pune întrebarea, „Unde și-a pierdut mințile?”. Ea se luptă să găsească curajul de a pleca, indiferent de câte ori încearcă. Pare doar să se întoarcă la acea persoană, rămânând prinsă într-o situație și un ciclu toxic cu aceasta („Nu pare să găsească un motiv să lase trecutul în urmă”). Din păcate, aceasta este o realitate comună pe care multe persoane o experimentează și Love Fae își împărtășește povestea cu ascultătorii care s-ar putea relata la aceasta.

Love Fae, al cărei nume real este Carlee Norris, este o cântăreață și compozitoare pop. Potrivit paginii ei de Spotify, are peste 6.000 de ascultători lunar și a lansat alte 3 cântece, care sunt „Color Blind”, „Therapy” și „Homewrecker”, cu „Homewrecker” în frunte, având peste 24.000 de audieri. Această zână pop angelică și artist pop consideră lansarea muzicii ca o modalitate de a-și spune povestea și de a-și exprima gândurile public. Urmează călătoria muzicală a lui Love Fae cu linkurile de mai jos și ascultă ultimul single, „Cycle”, care este acum disponibil pe platformele de streaming!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți