Recenzie: Daddy’s Girl – Halo Kitsch

Recenzie: Daddy's Girl - Halo Kitsch

„Daddy’s Girl” de Halo Kitsch este un adevărat imn pop rock. Simţi muzica pulsând prin corpul tău de la primul acord. Aceasta emană aceeași energie ca atunci când arunci haine într-un coş de gunoi, de la cineva care ţi-a greşit, într-un culoar întunecat, aprinzi puloverele şi amintirile cu benzină, dai foc unei chibrituri și pleci în timp ce lumea de dinapoi se aprinde în flăcări. Halo Kitsch abordează teme precum sănătatea mentală, dependența de substanțe și sinceritatea pură într-un mod tacticos, dar foarte captivant. „Cui îi pasă dacă oamenii mă adoră când sunt în durere?”, este o replică cutremurătoare de relatabilitate, atunci când te simţi la cel mai jos punct şi începi să nu mai ţii cont de ceea ce cred ceilalţi. Această melodie este despre cineva aflat într-o stare profundă de întuneric. Halo Kitsch explică depresia și erorile într-un mod incredibil, astfel încât nu doar auzi cuvintele, ci vezi ca un film desfăşurat în faţa ochilor tăi povestea unei suflete pierdute pe un drum spre distrugere. Protagonista tristă descoperă că singura persoană în care poate avea încredere este ea însăși, și chiar și asta este incert. O urmărim pe parcursul drumului ei montagne-russe, al vieții, care reflectă înălțimile și văile minții sale. E un lume foarte rece pentru o fată a tatălui, dar suntem alături de ea în această călătorie, chiar dacă nu poate fi oprită și respinge ajutorul, înrădăcinându-ne pentru recuperarea ei către fericire și o nouă viață în față.

„Daddy’s Girl” este doar una dintre piesele puternice de pe albumul de debut al lui Halo Kitsch, ‘With You (In Mind)’, în care ea schimbă complet înțelesurile preconcepute și vorbește atât de sincer despre luptele din viață. Acest album îi este dedicat celei mai bune prietene, Jillian, care a decedat în luna ianuarie. Ea se confruntă frontal cu problemele reale ale vieții. Această melodie este autoritară, dar intimă. Ridici volumul la 100, dar nu scoți niciun sunet pentru că ești captivat de fiecare cuvânt. Ea transmite prin această melodie mesajul că viața nu este mereu despre curcubeie și fluturi și este acea autenticitate crudă, îmbinată cu talentul ei incontestabil, care ne captivază absolut.

Halo Kitsch este o cântăreațå, compozitoare și muziciană indie pop rock care are o înţelegere solidă a realității lumii reale. Ea se află într-o zonă proprie, deschizând o cale clară spre sinceritate și făcând ca membrii lumii să nu se simtă atât de singuri. Există persoane care nu abordează astfel de subiecte profunde, însă Halo Kitsch înțelege importanța de a le aborda la o scară globală. Cuvintele ei intenționate și clare vor avea un mare impact asupra ascultătorilor care se confruntă cu dificultăți. Are 24 de ani și este din Los Angeles, având o maturitate sufletească și o prezență înălțătoare. Este genul de artistă pe care vrei să o asculți pentru că pare că a trăit o sută de vieți. Ea transformă stigmatele întunecate și tabuuri ale lumii în melodii cu energie, care ne deschid ochii, urechile, inimile și mințile, arătându-ne că nu suntem singuri. Halo Kitsch este o artistă cu un puternic impact și va schimba lumea prin vulnerabilitatea și talentul ei incredibil.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți