Recenzie: Daffodil Floors – Mandi Mapes

Recenzie: Daffodil Floors - Mandi Mapes

„Daffodil Floors” de Mandi Mapes are o atmosferă răcoritoare și liniștitoare în peisajul sonor.

Mă imaginez fugind printr-un câmp de narcise și bucurându-mă de natură în aer liber. Melodia are o atmosferă încurajatoare, iar Mapes spera ca această piesă să fie un balsam vindecător pentru oameni. Mă pot vedea ascultând această piesă atunci când am nevoie de inspirație sau motivație. „Daffodil Floors” este una dintre acele piese care te înalță și te face să te simți liber și plin de speranță. Este piesa perfectă de ascultat în timp ce privești apusul sau răsăritul soarelui, cu căștile pe urechi și inhalezi aerul proaspăt.

Pornind de la o melodie captivantă la pian, Mapes își face simțită vocea suavă și frumoasă la a noua secundă. Melodia are versuri care încurajează și transmit un înțeles înalt, iar motivația este foarte puternică. Există și un instrument muzical de vioară cu ad-lib-uri interpretate de Mapes, care își leagă totul și creează un sunet frumos și euforic. Versurile „Voi fugi liber ca un copil” sunt nostalgice pentru că îmi amintesc de cât de liberi eram când eram copii, fără nicio grijă în lume. Mapes pictează o imagine frumoasă cu „Daffodil Floors” prin versurile ei conștientizatoare și melodia relaxantă.

Mandi Mapes este o artistă indie-pop, compozitoare și cântăreață din Nashville, Tennessee. „Daffodil Floors” este o piesă de pe albumul său de debut intitulat Leeves, care urmează să fie lansat pe 10 martie 2023. Mapes are o voce unică, încurajatoare și minunată, care a atras peste patruzeci de mii de ascultători lunar pe Spotify. În 2014, a lansat un EP single cu cinci piese care aveau influențe country în sunetul său. De-a lungul anilor, muzica ei s-a îndreptat mai mult către indie folk, dar încă are aceeași voce frumoasă și vibrație minunată pe care o folosește pentru a-și crea muzica. Așteptați cu nerăbdare debutul ei albumului care va veni în curând, luna viitoare!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți