Recenzie: Dancing On My Grave – Noah Pearce

Recenzie: Dancing On My Grave - Noah Pearce

Experimentarea gândurilor negative în mintea ta poate deveni o luptă continuă, complicând treptat viața ta de zi cu zi. Aceste gânduri persistente au puterea de a influența credințele tale, ducând la îndoieli de sine. În mod natural, vrei să dispară și să te lase în pace, permițându-ți să te simți din nou normal. Cu toate acestea, începi să te întrebi când se va încheia această luptă și cât timp vei îndura această stare de spirit. Este ca și cum mintea ta nu se oprește niciodată din alergare. Pentru unii, acest lucru vine din amintirea trecutului și a deciziilor pe care le-ai luat, pe care acum s-ar putea să le regreți. Dar să faci asta te împiedică să privești spre viitor, precum și să te bucuri de prezent. Această luptă, precum și „așteptarea” ca aceasta să dispară, te va ține pe loc. Trebuie să fii puternic, să lupți împotriva acestor gânduri și să crezi că ceea ce este cel mai bun pentru tine se află înaintea ta, deoarece acolo se află fericirea ta. În ultimul său single, „Dancing On My Grave”, Noah Pearce pătrunde în subiectul profund personal al luptelor mentale și al luptei dificile pentru a le depăși.

Toți am avut momentele în care lăsăm gândurile noastre negative să ne afecteze și, poate chiar să ne oprească din a crește. În acest imn personal, Noah devine specific și se adâncește în felul în care se simt aceste gânduri negative. El începe cântecul afirmând cât de multe dorește ca aceste gânduri să își elibereze controlul asupra lui: „Am visat la ziua în care amurgul și zorile revin la normal, dar durează mult mai mult decât mi-ar fi fost necesar.” Pe măsură ce cântecul continuă, îl vedem pe Noah lucrând la respirație și folosind-o ca metodă de a elibera gândurile nedorite: „Inhalează. Exhalează toate cele mai rele gânduri. Golește-ți plămânii.” Utilizarea tehnicilor de respirație și considerarea acestora ca pe o eliberare a gândurilor negative din el reprezintă un obicei sănătos pentru a deveni din nou cea mai bună versiune a sa. În concluzie, acest cântec dezvăluie o luptă personală pe care aproape toată lumea o experimentează la un moment dat în viața lor. Gândurile negative pot părea că te devorează, în special dacă te concentrezi prea mult pe trecut și uiți de prezentul sau viitorul tău, care conține creștere și fericire. Cu toate acestea, luptând împotriva acestor gânduri, eliberându-le și crezând că poți să te simți din nou normal, vei reveni mai puternic, mai sănătos și mai fericit decât înainte.

Noah Pearce este un cântăreț, compozitor și multi-instrumentist trans de 21 de ani din Johannesburg. „Dancing On My Grave” este una dintre cele 5 piese de pe EP-ul său viitor, „Domicile”, care urmează să fie lansat pe 17 august! Acest EP este al doilea al său, primul fiind lansat acum un an și se numea „Monster”. „Ballet Dancer” este o altă piesă de pe acest EP care a fost lansată acum o lună. Această piesă vorbește despre ultima sa relație care s-a încheiat din cauza diferențelor de vise în viață care conduceau în direcții opuse. Ascultați cel mai nou single al lui Noah Pearce, „Dancing On My Grave”, disponibil acum pe toate platformele de streaming!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți