Recenzie: Dancing On My Own – Bella Jane

Recenzie: Dancing On My Own - Bella Jane

Photo Credit: Brett Wood (Instagram: @liminaltart)

Unele despărțiri ne pot opri complet în loc. Simțim că o parte din noi a dispărut. Noua melodie a lui Bella Jane, „Dancing On My Own”, surprinde perfect sentimentele copleșitoare și interconectate de singurătate, vindecare și inimă sfâșiată pe care le înfruntăm înainte de a ajunge la acceptare. Atunci când suntem blocați într-o relație toxică, frica de a pierde pe cineva pe care îl cunoaștem atât de bine poate ascunde realitatea că nu suntem făcuți unul pentru celălalt. „Dancing On My Own” transmite pașii necesari de vindecare, creștere, reflecție și iubire de sine. Lirica sfâșietoare a lui Bella Jane redă cu succes dorința aparent nesfârșită pentru iubirea pierdută. De exemplu, versul „Acum dansez pe o melodie tristă, mă întreb unde am greșit, totul îmi aduce aminte de tine” exprimă tendința noastră de a ne retrage în tristețe și a ne gândi în exces la greutățile noastre. Vocea frumoasă și versurile pline de sens ale lui Bella Jane fac din „Dancing On My Own” o melodie emoționantă, detaliind luptele interioare cu care ne confruntăm în timpul unei despărțiri.

„Dancing On My Own” este introdusă cu un acord de chitară dulce. Single-ul oferă o experiență simplă și ușoară de ascultare, cu vocalele aeriene și înalte ale lui Bella Jane și cu un ușor raget subtil. Melodia este condimentată cu armonii hipnotizante și acorduri de chitară. Straturile vocale intricate adaugă adâncime monumentală piesei, cu diferite tonuri și vocalizări care se suprapun și se amestecă pentru a crea un produs final magic. Vocea lui Bella poate fi descrisă ca fiind într-adevăr fascinantă, transportând publicul intr-o lume de vis. „Dancing On My Own” este o prezentare excelentă a impresionantului său registru vocal, cu ture delicate de sopran și note puternice pe tonuri joase. Bella Jane este o artistă talentată în creștere, cu experiență muzicală, cu vocea și abilitatea de a compune melodii pentru a atinge niveluri înalte pe măsură ce își extinde discografia.

Stabilită în Brisbane, Australia, Bella Jane este o artistă pop și songwriter pasionată. Bella are o dragoste profundă pentru procesul de compunere, îmbinarea diferitelor elemente muzicale pentru a crea o melodie finală. Această dragoste a crescut exponențial de când a început să compună pentru artiști locali. Debutul lui Bella Jane, „Light On”, a fost lansat în 2021 și a depășit deja 41.000 de audieri pe Spotify. „Light On” este o altă melodie pop atrăgătoare, dar cu mai multă influență R&B, cu voce profundă și note puternice. În 2022, Bella a lansat „Still Be Friends”, care evidențiază voci diafane și o vibrație mai indie-pop. Bella Jane poate fi descoperită în playlist-ul editorial Spotify, „Fresh Finds AU & NZ”, care are peste 10.000 de aprecieri. De asemenea, este prezentă în „Best Pop Playlist”, o listă de redare publică creată de Virmedius, cu peste 10.000 de aprecieri. Bella are un fel de voce etereală și angelică pe care oricine o poate admira. Norocos pentru fanii săi, Bella Jane va organiza un concert de lansare a single-ului „Dancing On My Own”, alături de invitatul special Lottie McLeod, pentru o seară de muzică indie și pop acustic la The Junk Bar din Brisbane pe 24 martie.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți