Recenzie: Dancing With The Dogs – Connor Kirk

Recenzie: Dancing With The Dogs - Connor Kirk

Nu există nimic mai bun decât o melodie la care nu te poți abține să nu dansezi. „Dancing With The Dogs” de Connor Kirk prezintă versuri abstracte, scrise poetic, despre viața de noapte a persoanelor singure. Referindu-se la băieți ca „câini” în această situație, povestea acestei melodii este despre o femeie singură care doar vrea să iasă în oraș și să se distreze. Dar noaptea se termină așa cum se întâmplă de obicei – un străin în patul tău și dimineața plină de regrete. Deși această piesă are o latură întunecată în ceea ce privește semnificația, aduce totuși o energie optimistă și energică, făcând imposibil să stai pe loc când o asculți.

Acorduri și armonii înspăimântătoare plutesc în aer în melodia „Dancing With The Dogs”, conferindu-i temeiul pe care Connor îl descrie ca fiind „distopic”. Efectele fuzzy vocale îi dau melodiei o senzație clasică. Cu toate că progresia transmite vibrații ciudate, este în continuare foarte captivantă și ne amintește de muzica pop și rock nostalgică a anilor ’80. Dă indicii despre Michael Jackson, dar cu un twist modern de dans punk al primelor piese Panic! at the Disco și cu întuneric și distorsiune asemănătoare celor de la Gorillaz. „Dancing With The Dogs” este ceea ce aș descrie drept melodia perfectă pentru un concert. Este captivantă, ușor de cântat și te face să te miști.

Connor Kirk este un artist pop eclectic cu sediul în Filadelfia, Pennsylvania. Este un compozitor unic și un interpret incredibil, având deschiderea pentru artiști precum Ceramic Animal și Young the Giant. Dacă îți place acest stil din „Dancing with the Dogs”, s-ar putea să-ți placă și piesa sa „Hunger City” care are vibrații similare. Am realizat și un interviu cu Connor în ianuarie 2022 în care am discutat despre piesa sa, „Party Down”, pe care îl puteți citi aici. Asigură-te că-l urmărești pe Connor mai jos! Următoarea sa piesă, „Strangers on a Train”, va fi lansată pe 20 ianuarie!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți