Recenzie: Daydreaming – noelle x Virginia To Vegas

Recenzie: Daydreaming - noelle x Virginia To Vegas

După ani de anticipare, fanii au primit în sfârșit colaborarea pe care o așteptau. noelle și Virginia To Vegas s-au unit în ultimul lor single, „Daydreaming”. Piesa este un single pop visător despre a te îndrăgosti profund de cineva și a te gândi la acea persoană în fiecare moment. Cei doi artiști au scris piesa împreună după ce noelle a venit cu melodia în vara. În primul vers, noelle începe cântând „Ai fost în mintea mea // M-ai făcut să devin nebună // Nu pot să dorm pentru că am tot gândit la tine în ultima vreme.” Aceste versuri îl introduc imediat pe ascultător în subiectul întregii piese – că ea „visează cu ochii deschiși” la persoana pe care o iubește. Piesa contagioasă produce emoții nostalgice și evocă sentimente de admirație față de partenerul propriu.

„Daydreaming” are o melodie pop etereală care cucerește mintea ascultătorului și îl transportă într-o lumea diferită. Piesa începe cu un riff de sintetizator care introduce ascultătorul în producția fermecătoare. Apoi, vocile angelice ale lui noelle încep să conducă melodia lină. Pe măsură ce pre-refrenul începe, ascultătorul simte treptat intensificarea înainte ca ritmul să cadă și să conducă spre refren. Producția de sintetizatoare împreună cu ritmurile din refren creează un efect ireal care îi înfășoară pe ascultători. În al doilea vers, Virginia To Vegas preia conducerea piesei cu vocalul său captivant, întâlnindu-se cu cel al lui noelle la sfârșitul versului, amestecând fără efort cele două voci pentru a crea un efect divin. „Daydreaming” este un single perfect, dovedind că cei doi artiști erau meniți să colaboreze.

noelle este o cântăreață și compozitoare canadiană. Ea a cântat de la o vârstă foarte fragedă și a crescut într-o familie care i-a expus la o varietate largă de muzică. Ea a început să posteze coveruri pe YouTube, ceea ce i-a adus un număr de 94.2K de abonați. Acest succes viral a ajutat-o să iasă în evidență pentru casa de discuri Wax Records, ajungând în cele din urmă să semneze un contract discografic. Virginia To Vegas este cântăreț, compozitor și producător născut în Statele Unite și stabilit în Canada. În 2014, a lansat primul său single, „We Are Stars”, care a fost ulterior inclus pe primul său EP, Vol. I. El are peste 700 de milioane de stream-uri la nivel global, precum și aproape 2 milioane de ascultători lunar pe Spotify.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți