Recenzie: Dead To Me – Peyton Marie

Recenzie: Dead To Me - Peyton Marie

Cu multă anticipare, noua melodie a lui Peyton Marie este acum disponibilă. Ascultătorii pot în sfârșit să audă noul ei single, „Dead To Me”, în timp ce își aduc aminte de foștii lor parteneri. Peyton a scris o melodie după ce a fost înșelată și mințită despre asta și reflectă asupra acestei experiențe în versurile ei. Stilul muzical al lui Peyton, așa cum îl descrie, este „muzică pentru a-ți îngropa fosta”. Muzica ei explorează zone ale genurilor dark și punk pop, care o diferențiază de alți artiști. Peyton a exclamat că „Dead To Me” este una dintre piesele sale favorite lansate până acum și cu siguranță pot înțelege de ce. Dacă ești în căutarea unui nou imn de despărțire furioasă, nu mai căuta.

„Dead To Me” este un cântec cu energie ridicată, cu versuri furioase, care sunt relevante pentru oricine a fost înșelat înainte. La fel ca multe persoane din relații toxice, Peyton era sătulă să fie mințită și s-a îndreptat către muzica ei. Prin aceasta, ascultătorii pot simți expresia puternică a emoțiilor sale pe parcurs. În piesa „Dead To Me”, Peyton folosește versuri precum: „Acum ce am avut este înmormântat la 1.8 metri adâncime și în cele din urmă m-am săpat singură” și „Nu mă mai suna, bebeluș, ești mort pentru mine” pentru a-și transmite mesajul. Când am ascultat prima dată muzica lui Peyton, am fost amintit de artiști similari precum Avril Lavinge și Paramore. După ultimul ei single, „growing pains”, aveam așteptări ridicate pentru acest nou cântec și nu am fost dezamăgit. Peyton redefinește genul muzical cu fiecare lansare, demonstrând tuturor că muzica pop nu trebuie să aibă doar un singur tip de sunet.

Peyton Marie este o artistă pop alternativă în vârstă de 20 de ani, cu sediul în Nashville, Tennessee. Din momentul primei sale apariții pe Spotify în 2021, a acumulat un impresionant număr de 4,800 de ascultători lunari, în ciuda faptului că a lansat doar câteva single-uri. În prezent, „Dead to Me” este al patrulea ei single lansat pe Spotify. Al treilea și cel mai popular single al ei, „growing pains”, a fost ascultat de peste 28,000 de ori până în prezent și a fost, de asemenea, lansat în 2022. Acesta este urmat de „MISS ME TOO” și de debutul său, single-ul „Liar Liar”, în 2021. Pe lângă faptul că este o artistă independentă, Peyton este și studentă la Belmont University, specializată în muzică. Stilul muzical al ei este influențat de artiști precum Taylor Swift, Billie Eilish și Madison Beer. Peyton este cu siguranță un artist de urmărit. După acestă lansare, sunt nerăbdătoare să vadă ce va face în continuare.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți