Recenzie: Dear Kathleen – Essy

Recenzie: Dear Kathleen - Essy

Ai nevoie să asculți o combinație revigorantă de stiluri pop? Cel mai recent single al lui Essy, „Dear Kathleen”, este un imn rock-pop amestecat cu sintetizatoare nostalgice și solo-uri de chitară. Producția modernă se îmbină bine cu o melodie reminiscentă de rock-ul anilor ’70 și cu o lirică care creează un sunet distinct catchy. „Dear Kathleen” abordează numeroase teme, de la dorul față de o persoană dragă la complexitățile unei lupte romantice.

Piesa începe cu acorduri de sintetizator ambientale, înainte de a coborî rapid într-un ritm susținut de elementele percusive. Vocile clare ale lui Essy răsună peste instrumentele muzicale, deschizând melodia într-un mod memorabil cu expresia „Dear Kathleen”. Refrenul prezintă dorința lui Essy de a putea suna pe cineva pe care îl iubește și îi lipsește foarte mult. Elementele percusive se calmează pentru scurt timp în puntea melodică, pentru a reveni înainte de cel de-al doilea refren. Urmează apoi un solo palpitant de chitară electrică, care stârnește nostalgia. Piesa se încheie cu energie, refrenul final fiind întărit de voci de fundal suplimentare și de armonii de chitară satisfăcător de tandre.

Apariția ei pe platformele de streaming datează din 2018, această compozitoare din Nashville lansând în mod constant single-uri până în prezent. În melodiile sale, Essy adună un amestec de stiluri pop și a creat o discografie unică, care iese în evidență printre colegii săi. Având în vedere că piesele sale remarcabile precum „Pulse” și „Stranger” i-au adus faima în anii precedenți, se pare că Essy nu dezamăgește niciodată. Deși în viitor trebuie să-ți concentrezi privirea și auzul pe Essy, momentan „Dear Kathleen” merită întreaga ta atenție.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți