Recenzie: December – The Wren

Recenzie: December - The Wren

Fotograf: Ursula Bowling

Ai fost vreodată luat prin surprindere de dragoste? În „Decembrie”, noul single al lui The Wren, artistul descrie cum se simțea că era prea absorbită de partenerul său pentru a realiza cine erau cu adevărat. Cântăreața vorbește despre faptul că nu obține ceea ce vrea de la un partener și continuă înainte. Continuă să descrie cum uneori este mai bine să fii singur decât să fii cu o persoană care nu este potrivită pentru tine. Versurile sfâșietoare sunt completate de voci superbe și de un instrumental delicat. Instrumentalul este simplu și permite vocilor să strălucească pe tot parcursul piesei. În ansamblu, este un cântec emoțional brut pe care trebuie să-l adăugați la lista de redare a următoarei playlist-uri.

Single-ul începe cu un falset delicat și acorduri ușoare de chitară. În al doilea vers, cântăreața este însoțită de voci armonizate minunate, care creează o senzație angelică, combinate cu vocea ușoară, netedă și incredibilă a lui The Wren. Podul este punctul culminant al piesei. În pod, piesa se reducem doar la acordurile simple ale chitarei și la vocile de la începutul cântecului și subliniază versurile cântăreței sincere și personale. Ultimul refren îi permite cântăreței să își arate incredibilul său registru larg în timp ce repetă versul “Și am scăpat de o ghiulea, știu”, înainte ca instrumentalul impresionant și vocea ei să se stingă.

The Wren este un artist din Los Angeles. Ea a iubit întotdeauna să cânte și, la vârsta de 12 ani, a învățat să cânte la chitară. De-a lungul anilor, ea a putut să-și dezvolte talentul pentru compoziție și-și descrie sunetul ca fiind unul de indie folk în stilul soft. În noiembrie 2022, The Wren a lansat primul ei single intitulat „Please Don’t Joke About Dying”. Această melodie, asemănătoare cu următorul ei single, este o piesă frumoasă și emoțional vulnerabilă. Un moment semnificativ în căutarea artistei de a face muzică ar fi primul ei open-mic. Deși The Wren cântase în fața multor oameni de-a lungul vieții sale, primul open-mic a avut loc după câțiva ani de pauză de pe scenă și a fost o experiență importantă care a ajutat-o să devină mai încrezătoare în sine. Călătoria muzicală a lui The Wren a fost lungă și i-a ajutat să câștige încredere în ea însăși și în pasiunea ei.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți