Recenzie: Deep End – Miles Arnell

Recenzie: Deep End - Miles Arnell

Toată lumea se luptă cu bătălii invizibile pe care nimeni altcineva nu le vede. Acei străini pe care îi întâlnești pe stradă pot purta povara lumii pe umerii lor, iar tu n-ai să știi niciodată. Miles Arnell a creat un omagiu pentru acele lupte cu noul său single, „Deep End”. Piesa este despre a fi aruncat în adâncul depresiei, a inimii frânte și a singurătății – emoții care stau la baza multor lupte ascunse ale oamenilor. Având un dublu înțeles, „Deep End” abordează și sentimentele personale ale lui Arnell. El se aruncă în confuzia învăluită în jurul unei situații romantice ce a degenerat cu un prieten apropiat. Cu toții am „înecat” metaforic în adâncul mării măcar o dată, făcând ca această melodie să fie una cu care oricine se poate identifica.

„Deep End” are o atmosferă mai relaxată, abordând semnificația melancolică din spatele versurilor. Miles Arnell livrează melodii captivante, susținute de ritmurile electropop. Piesa bazată pe percuție se așează într-un ritm relaxant, învăluind „Deep End” într-o energie relaxată. Vocalele clare ale lui Arnell și vibe-ul electropop al piesei creează o combinație asemănătoare cu „Heat Wave” de la Glass Animals. Deși „Deep End” emană o atmosferă mai tristă, piesa este plină de refrene memorabile. Această melodie este destinată să fie ascultată în reluare și ar fi o adăugare perfectă la playlist-ul oricărui entuziast de muzică pop.

Călătorind în decenii înapoi în timp, Miles Arnell a cucerit scena muzicii pop cu stilul său sclipitor și dapper. Cântărețul și compozitorul pop a creat un sunet unic, pe care îl numește „luxury pop”. Arnell îmbină cu gust elemente de pop, soul, funk și swing al erei Rat Pack, oferind descoperiri noi și proaspete pentru entuziaștii de muzică pop. A avut mult succes în cariera sa până acum, inclusiv deschiderea concertelor pentru artiști precum Nelly, RedOne, MAX, Kent Jones și Logan Henderson de la Big Time Rush. Arnell a scris și a lansat constant muzică, strângând peste 5 milioane de stream-uri începând din 2020. În prezent, lucrează la noul său EP cu producătorul câștigător al premiului Grammy, Mack McKinney. Un adevărat pionier în lumea muzicii pop, Miles Arnell are multe de oferit. Suntem nerăbdători să vedem ce va lansa în continuare!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți