Recenzie: Delilah – EMM

Recenzie: Delilah - EMM

Oferindu-ne un single nou de industrial pop puternic, EMM a scris și a lansat noul ei hit, „Delilah”. Piesa îndrăzneață se inspiră dintr-o scenă din filmul Diary of a Mad Black Woman în care fosta soție a unui bărbat abuziv se găsește într-un rol de îngrijitoare după ce acesta rămâne paralizat. În această poziție, ea luptă să decidă dacă să se răzbune sau nu pentru lucrurile pe care el i le-a făcut. EMM explică: „Povestea Delilah este o poveste biblică în care o femeie își folosește puterea pentru a-i lua unui bărbat puterea sa. Am văzut un TikTok care spunea: ‘majoritatea bărbaților ar pleca imediat dacă ar fi tratat atât de rău cum sunt adesea tratate femeile, iar femeile sunt mult mai susceptibile să rămână'”. Combinarea scenei din film și mesajul transmis de TikTok a ajutat la inspirarea versurilor nemiloase prezente în „Delilah”. Mesajul pe care EMM-l transmit cu noua piesă este că femeile nu ar trebui să tolereze lucruri pe care bărbații lor nu le-ar suporta; în schimb, ele ar trebui să ceară dreptate.

EMM se evidențiază cu o voce puternică și puternică în această piesă plină de răzbunare. „Delilah” este o combinație agresivă de dark synthpop și dance pop, prezentând un peisaj sonor plin de sintetizatoare și melodii neiertătoare. EMM își canalizează interiorul Sia și Rihanna cu vocea sa pop bogată și sonoră, construind impecabil energia intensă și acrimonioasă împletită în întreaga piesă. Postrefrenul a fost influențat de o versiune industrial pop a lui The Weeknd, încheind piesa cu o notă de bântuire. Între beat-urile pop puternice și mulțimea satisfăcătoare de efecte vocale, „Delilah” este o capodoperă nuanțată pe care ascultătorii o vor avea pe repeat.

Originară din Los Angeles, EMM este o artistă pop autodidactă, multi-instrumentistă, producătoare, compozitoare și artistă pop. Ea este o forță cu care se trebuie luat în calcul, îmbrățișând perspectiva unei femei care nu se supune divertismentului altora. EMM este o artistă neiertătoare, ridicându-se deasupra stereotipurilor date femeilor și altor artiste feminine. Putând să se ridice alături de unele dintre cele mai mari voci feminine ale muzicii pop, EMM se laudă cu un registru de 4 octave și cu o voce impresionant de lirică. Ea a avut un succes deosebit până acum, acumulând peste 100 de milioane de stream-uri independente. Așteptându-se ca 2023 să fie un an epic pentru EMM, ea s-a pregătit pentru spectacolul său din 12 iulie de la Roxy din Los Angeles. De asemenea, urmează să lanseze proiectul său secret, GENESIS, care este un documentar în două părți și o performanță live care evidențiază experiențele femeilor în muzică, explorând subiectul dificil al abuzului sexual în industria muzicală.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți