Recenzie: Delora – New Divide

Recenzie: Delora - New Divide

Relațiile toxice se întâmplă prea des în societatea noastră. Este ușor să te atașezi de cineva atunci când pretinde că este altcineva decât este în realitate. După un timp, începi să observi lucruri despre ei pe care nu le-ai remarcat înainte; lucruri care ar fi un motiv de despărțire pentru tine dacă nu ai fi deja îndrăgostit nebunește de ei. Este greu să te eliberezi din mrejele lor odată ce te afli în acestea. Te manipulează să devii ceea ce vor ei până când nu mai știi cine ești. Încetezi să faci lucrurile pe care le iubești și renunți să mai petreci timp cu prietenii tăi doar pentru a satisface dorințele și nevoile persoanei care ar trebui să te iubească și să aibă grijă de tine. ‘Delora’ de New Divide este caracterizarea tuturor oamenilor care iubesc să controleze partenerul lor.

‘Delora’ este o experiență misterioasă și cinematografică. Peisajul sonor influențat de muzica indie pop și rock alternativ te poartă într-o stare hipnotică și etereală. Este melodia perfectă pentru a sta în pat, pune-ți căștile, închide ochii și ascultă cu volum mare când te afli în etapa furiei din timpul unei despărțiri. Întunecimea acestui cântec persistă în toată durata lui, devenind în cele din urmă și mai distorsionat și greoi în momentul în care ajungi la partea de final. Această melodie te încurajează să îți exteriorizezi toată frustrarea, iar vocea invitatoare a solistei Charlotte te face să cânți împreună „de ce nu pot fi eu drogul tău în loc”.

New Divide este o trupă indie din Manchester, Anglia. Inspirată de formațiile The 1975, Pale Waves și Wolf Alice, trio-ul a lansat primul lor single, ‘ALL I AM’, în 2022. Debutul lor impresionant a atras atenția posturilor de radio BBC, BBC Introducing și Amazon Radio, ceea ce i-a determinat să înceapă să susțină concerte în țară. După un an extrem de activ în 2022, timp în care au participat la numeroase festivaluri și au cântat în locuri renumite precum Gullivers, Bread Shed și The Night & Day, New Divide revine cu primul lor single din 2023, ‘Delora’, și sunt gata să-ți schimbe lumea.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți