Recenzie: Destiny – GLO

Recenzie: Destiny - GLO

Te-ai gândit vreodată la scopul tău în această lume? De ce ai fost plasat în această poziție de ființă umană? Am fost puși pe acest pământ să facem ceva și fiecare are propriile obiective de îndeplinit; este doar o chestiune de a descoperi care este acest scop. Oamenii au propriile credințe și motive pentru toate alegerile pe care le fac, iar „Destiny” de GLO vorbește despre drumul care te duce unde ești menit să fii în viață. Zicala clișeică „totul se întâmplă cu un scop” este cea mai bună modalitate de a o exprima; este destinul tău de ce lucrurile sunt așa cum sunt. Toate obstacolele prin care ai trecut trebuiau să se întâmple pentru a ajunge acolo unde ești acum. Toate lecțiile de viață pe care le-ai învățat te-au transformat în persoana unică pe care ești astăzi.

GLO începe „Destiny” cu o melodie de pian suavă care creează o ambianță divină. Vocile ei delicate creează o stare emoțională, împreună cu versurile sale cu care mulți se pot identifica. Refrenul este acompaniat de armonia lui GLO în fundal, ceea ce captează ascultătorul și conferă o senzație de visare. Coerența armoniei, împreună cu melodia, este un detaliu plăcut și adaugă la atmosfera liniștită. Există și o influență electro-pop în ritm, care echilibrează acordul calm. GLO poate opri fluxul de aer în versul următor după refren, schimbând direcția și făcând piesa mai vibrantă. Ea are control în vocea ei și poate atinge note mai înalte, oferind întregii piese o varietate de sunete atrăgătoare.

GLO este o cântăreață, compozitoare și producătoare născută și crescută în zona Bay și a crescut în California de Sud. Influentele sale muzicale provin de la locurile în care a crescut, creând „diverse inspirații muzicale”. Ea este cunoscută pentru „melodiile sale creative, armoniile angelice și mantrele vocale puternice”. De la „Destiny”, ea a lansat „Money Mantra” la începutul acestui an și „It’s a Vibe” la sfârșitul anului trecut. Ea are peste 900 de ascultători lunar pe Spotify. „Destiny” este primul single de pe EP-ul său de patru piese intitulat „in my feelings”. Acesta conține o combinație de muzică pop cu tonuri melancolice, energizante și inspiraționale. Asigurați-vă că verificați GLO!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți