Recenzie: Deux – Elijah Blake x Jordin Sparks

Recenzie: Deux - Elijah Blake x Jordin Sparks

Recenzie: „Deux” – Elijah Blake x Jordin Sparks

Elijah Blake și Jordin Sparks au colaborat din nou pentru o altă colaborare incredibilă. După lăudații lor EP-uri comune, 1990 Forever, fanii se bucură de lansarea celui mai recent single al lor, „Deux”. Duo-ul a anticipat această colaborare de câțiva ani întreaga, deoarece piesa este un duet remix al piesei solo a lui Blake, „Rendezvous”. Sparks își aduce propriul vers în această piesă, cu o interpretare personalizată a versurilor originale și a producției. Piesa explorează aspectele unei relații senzuale și întâlnirile secrete în care sunt implicați. Înainte de introducerea versurilor intime, primul vers descrie viața sa de lucru obișnuită. Piesa începe cu Sparks cântând noile versuri: „7:10 doar ajungând// A fost o zi grea// Studio și apoi la scenă” și „Conduc pe autostrada 101, întotdeauna e trafic în drum.” Aceste versuri stabilesc decorul unei zile lungi și obositoare de muncă, care este întâmpinată de traficul enervant de vârf de oră din Los Angeles. Apoi, piesa trece treptat la versurile pasionale, precum „Am anticipat, mi-a accelerat inima// Nesăbdare, pariez că această noapte va rămâne în memorie.” Această contrast puternic subliniază faptul că fără partenerul lor, viața lor este sumbră și plictisitoare. Dar atunci când nu sunt la muncă, mintea lor este concentrată doar asupra lor și asupra modului în care se fac să se simtă unul pe celălalt. Sparks continuă să cânte: „Trebuia să stau în fața ușii pentru a-ți vedea reacția// Oh, iubite, dar cadoul tău sunt eu, sunt la dispoziția ta// Uite cum zâmbești// Aici te porți nervos// Trebuie să-mi dovedești că această călătorie a meritat// Am nevoie să te concentrezi, știu că meritez asta.” Aceste versuri tranziționează complet piesa în intriganta poveste seducătoare, înainte ca Sparks să înceapă să cânte refrenul, iar Blake să preia cântând cel de-al doilea vers găsit în piesa originală. Fluxul piesei este atât de natural încât ascultătorii neavizați nu ar ști că este un remix decât dacă au urmărit indeaproape evoluția lui Blake și a lui Sparks de-a lungul anilor. Chimia lor unul cu celălalt este atât de ușor de observat, iar „Deux” este o altă excelentă adiție la discografia lor colaborativă.

„Deux” este o piesă pop senzuală, cu accente de R&B, care se îmbină într-un mod memorabil. Sparks începe imediat cântând cu sunetul de pian în fundal. Simplitatea producției permite vocile sale impecabile să îi primească bun venit pe ascultători, care sunt fascinați de vocea sa paradisiacă, dar puternică. După câteva măsuri, basul și efectul sonor al sintetizatorului sunt introduse, ghidând ascultătorul prin piesă. Când ajunge refrenul, producția schimbă direcția și trece la o chitară care oferă un vibe jazz piesei, cu acorduri care se potrivesc perfect cu falseturile remarcabile ale lui Sparks. Apoi, Blake începe să cânte și începe cel de-al doilea vers. Produția sintetizatorului se schimbă ușor față de primul vers, păstrând o producție asemănătoare cu cea a piesei sale originale solo. În fundal, chitara apare și dispare cu melodii melodioase, oferind un flux impecabil piesei. Similar cu Sparks, vocea lui Blake uimește ascultătorul prin frumusețea vocii și controlul uimitor al respirației. În fundal, Sparks cântă armonii fermecătoare care completează perfect melodia. Cei doi au o istorie lungă de colaborare, iar „Deux” doar exemplifică încă o dată cât de bine lucrează împreună. Vocalele lor sunt făcute să se armonizeze unul cu celălalt și îi trezesc pe ascultători într-o senzație de confort. În plus, videoclipul oficial al piesei cuprinde perfect elementul seducător al piesei, prin intermediul vizualurilor pline de pasiune și a chimiei indiscutabile. Cu „Deux”, Blake și Sparks lasă fanii să aștepte cu nerăbdare colaborări și mai fenomenale.

Elijah Blake este un cântăreț, textier și producător câștigător a două premii Grammy. La vârsta de 16 ani, a semnat un contract cu Atlantic Records și a colaborat cu Trey Songz. Apoi, în 2012, și-a lansat primul mixtape, Bijoux 22. Apoi, în 2014, a lansat albumul său de debut, Shadow & Diamonds. Blake are o impresionantă listă de credite pentru compoziții, inclusiv colaborări cu artiști precum Rihanna, Justin Bieber și Usher. Jordin Sparks este o cântăreață și actriță americană. În 2007, ea a devenit cea mai tânără concurentă care a câștigat American Idol, având doar 17 ani. Albumul său de debut auto-intitulat a apărut mai târziu în acel an, vânzând peste două milioane de copii în întreaga lume. Albumul include hituri precum „Tattoo” și „No Air”. Nu numai că Sparks a lansat hituri de neuitat, dar a jucat și în mai multe emisiuni de televiziune, filme și două musicaluri de pe Broadway. Ea și-a făcut un nume în industrie, demonstrându-și talentul incontestabil.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți