Recenzie: Did It Hurt? – Ellise

Recenzie: Did It Hurt? - Ellise

Despărțirile dureroase sunt dificil de navigat. Există o iluzie constantă în jurul tău, estompând pașii corecți de făcut, trăgându-te în mai multe direcții. Ellise își cuprinde emoțiile contradictorii în timp ce își pierde persoana iubită în cel mai recent single, „Did It Hurt?”, un imn devilish rock and roll al despărțirii. Muzica puternică lovește ca o melodie melancolică, mai ales când vine însoțită de versurile disforice. „Did It Hurt?” este o busolă care indică direcții diferite, cu Ellise hotărând în cele din urmă să aleagă calea cea mai dificilă: să-l lase.

Pleacă ea? Rămâne ea? Ellise plimbă petalele minții sale, oscilând între bine și rău în relație. Versurile ei spun totul, cu pre-refrenul lor haotic și oscilant, „Tatuat numele meu pe inima ta/ Apoi m-ai împins din mașina ta”; „Și te pot părăsi din nou/ Dar aș visa la momentul/ În care gust scuzele direct de pe limbă.” Sentimentele ei sincere umplu strofele și producția cântecului atent elaborat, așa cum a spus ea că este structurat pentru a arăta, „…spectrul complet al emoțiilor prin care o persoană poate trece într-un interval scurt de timp în timp ce se luptă cu pierderea cuiva drag.” Este clar că această despărțire departe de a fi cursul liniștii, ceea ce și-a dorit să transmită. A reușit de fapt, în forma sa completă și nealterată.

Ellise, o cântăreață și compozitoare cu sediul în Los Angeles, este o minune a dark-pop-ului ai cărei faimă a început în 2016 pe rețelele sociale după ce a postat înregistrări video în care cântă cover-uri ale unor piese cunoscute. Primul său single înnebunit, „911”, a devenit aproape instantaneu viral și i-a adus un nume bine stabilit în industria muzicii pop. Abordarea întunecată a lui Ellise asupra laturii neprelucrate a iubirii este captivantă și a captat atenția unui public larg. Cu peste un milion de ascultări pe lună, baza sa de fani continuă să crească constant după fiecare single lansat, dovedind că este o artistă demnă de urmărit.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți