Recenzie: Didn’t Love Me – Eliza Harrison Smith

Recenzie: Didn't Love Me - Eliza Harrison Smith

Iubirea este atât de înfricoșătoare. Mai ales la începutul unei relații, poate fi greu să-ți dai seama dacă sunteți potriviți unul pentru celălalt. Un sentiment chiar mai rău este atunci când te surprinzi că te-ai îndrăgostit de acea persoană, dar din nefericire ea nu s-a îndrăgostit de tine înapoi. Nu e vina ta sau a lor. Nu te-au înșelat, nu s-au certat niciodată cu tine; pur și simplu nu au avut sentimente puternice pentru tine așa cum le-ai avut tu pentru ei. Este evident că o astfel de situație doare foarte mult, dar nu îi poți da vina pentru că nu a fost niciodată răutăcios în natură. Ești o persoană bună, dar nu ești persoana potrivită pentru ei. Uneori este chiar atât de simplu; iar asta este despre ce este „Didn’t Love Me” de Eliza Harrison Smith.

„Didn’t Love Me” are o atmosferă indie pop cu o mică influență de country/folk în ritm și chitară – reminiscente ale era Taylor Swift Fearless și Speak Now. Starea de spirit a instrumentelor nu este nici negativă, nici pozitivă, ceea ce se potrivește bine temei acestei melodii. Există doar puțină tristețe în spatele vocii incredibil de frumoase a Elizei, lucru înțelegător. Vibrația este ușoară și simplă, dar incredibil de impresionantă și captivantă, creând hitul perfect de pop soft. Armoniile liniștite adaugă un impuls catartic emoției melodiei. Amestecul dintre versurile relatabile și ușor de reținut, împreună cu natura captivantă a muzicii, va face ca această melodie să rămână în capul tău. Este una dintre acele melodii la care vei cânta fără să-ți dai seama și pe care le vei pune pe repeat atunci când ai nevoie de un timp personal cu muzica ta.

Eliza Harrison Smith este o artistă indie-pop originară din zona Washington D.C., dar care își are acum baza în Nashville, Tennessee. Ea a fost inspirată să înceapă să scrie cântece și să cânte la chitară după ce a văzut-o pe Taylor Swift în concert la vârsta de, crezi sau nu, 13 ani! Dragostea Elizei pentru scris a dus-o în Scoția timp de 4 ani, unde a studiat literatura engleză la Universitatea Edinburgh. În 2019 s-a mutat în Nashville pentru a scrie în principal cântece pentru alți artiști, inclusiv Koli Kohler și Kendall Bowser. Ea a fost recunoscută de Asociația Internațională a Cântăreților din Nashville ca fiind „Una de urmărit”. Ca artistă solo, a lansat un EP cu demo-uri în 2021, care a inspirat-o să iasă în fața reflectoarelor ca o cântăreață și compozitoare. De atunci a lansat 3 single-uri, inclusiv ‘Didn’t Love Me’, care este prima sa melodie din 2023, planând să lanseze câteva altele pe parcursul anului.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți