Recenzie: Didn’t Occur To You – Estella Dawn

Recenzie: Didn't Occur To You - Estella Dawn

Estella Dawn nu greșește niciodată în crearea unor capodopere pop de neuitat care demonstrează talentul ei de nivel superstar. Cel mai recent single al ei, „Nu ți-a trecut prin cap”, este o nouă adăugire la discografia ei impecabilă, care combină genuri muzicale diverse și care îmbină versurile inteligente cu vocile fenomenale. Piesa este o melodie vulnerabilă despre despărțire și dorința de a-și revedea iubirea pierdută și speranța că aceasta se va întoarce. Prin versurile cu înțeles adânc, Dawn transmite cu strălucire gândurile pline de speranță care îi răzbat în minte și durerea de nestăvilit pe care o trăiește. În timp ce este prinsă în acest cerc fără sfârșit al gândurilor pline de dorință, nu poate să nu se întrebe dacă fostul partener gândește același lucru. Dar la final, refrenul ascunde un cârlig inteligent prin care este indicat că acest lucru nu este cazul. Dawn cântă: „Pariez că nu ți-a trecut prin cap// Că încă stau aici și mă întreb// Nu ți-a trecut prin cap// Că îmi întind mâna după ce ar fi putut fi// De fiecare dată când vreau să te apelez// De nicăieri, niciodată// Pentru că poate nu îți amintești așa cum îmi amintesc eu”. Aceste versuri dureroase sugerează că, spre deosebire de Dawn, fostul ei iubit nu se gândește înapoi la relația lor și la ceea ce ar fi putut fi. Ei nu trăiesc aceleași sentimente nostalgice pe care le trăiește ea și, în final, nu va obține reuniunea pe care o dorește. Ea visează la momentul în care acesta o va suna sau va apărea neanunțat la ușa ei, dar acest lucru nu se întâmplă niciodată. O dată cu trecerea fiecărei secunde în care aceștia nu se întorc, speranța lui Dawn dispare încet, pe măsură ce își dă seama de realitatea situației. Versurile pictează vivid acest tablou deznădăjduit, demonstrând în continuare talentul impecabil de compoziție al lui Dawn și adăugând „Nu ți-a trecut prin cap” ca o altă piesă incredibilă la discografia ei remarcabilă.

Estella Dawn este o superstară pop subevaluată care nu numai că își scrie propriile melodii, dar producă și fiecare dintre piesele sale impecabile. Cu „Nu ți-a trecut prin cap”, Dawn evidențiază talentul ei inconfundabil prin vocile ei remarcabile și producție molipsitoare. Melodia începe cu o scurtă construcție a sintetizatorului, care este întreruptă de vocea lui Dawn, semnificând începutul primului vers. Vocalurile puternice conduc versul, cu o tastatură reprodusând melodia în fundal. A doua jumătate a versului introduce un ritm de sintetizator în timp ce melodia se apropie de refrenul energic. Producția este redusă în mod temporar pentru o scurtă pauză înainte ca piesa să explodeze, evidențiind cârligul inteligent. Instrumențația cu energie ridicată, însoțită de gama vocală fenomenală a lui Dawn, evidențiază disperarea și emoțiile din spatele versurilor, făcând publicul să simtă durerea și suferința trăite de cântăreață. Piesa menține o structură constantă între refrene și versuri. Apoi, în post-refren, înainte de punte, producția ia o întorsătură unică. Un riff de chitară de înaltă calitate este introdus, adăugând un strat suplimentar piesei. Puntea încetinește și se rezumă la un sintetizator bas și vocile puternice ale lui Dawn. Se aud efecte blânde de reverberație pe vocea ei, creând o ambiție etereală în melodie. Instrumentația se oprește pentru ultimul vers din punte, atrăgând atenția asupra vocii lui Dawn chiar înainte să atingă o notă înaltă fenomenală care duce către finalul piesei. Producția completă revine în timp ce Dawn încheie piesa cântând cârligul. În stilul iconic al lui Dawn, ea încheie o melodie cu armonii și riff-uri vocale remarcabile, demonstrând că nu este doar o cântăreață obișnuită, ci o superstară legendară în devenire.

Estella Dawn este o cântăreață, compozitoare, producătoare și multi-instrumentistă din Noua Zeelandă, stabilită acum în San Diego, California. Muzica ei nu se limitează la un singur stil, ci îmbină sunetele mai multor genuri pentru a crea propriul ei sunet unic. În 2018, și-a făcut debutul cu primul ei single, „Feet”. A lansat mai multe single-uri până la începutul pandemiei globale. Pe perioada carantinei, a luat timp pentru a se concentra asupra sunetului ei și pentru a captura esența sa adevărată în muzica sa. În acel an, a lansat 10 single-uri originale la fiecare șase săptămâni, demonstrând abilitatea ei impecabilă de a ține publicul angajat și de a-i anticipa următoarea capodoperă. De atunci, Dawn a lansat mai multe single-uri incredibile și continuă să lanseze muzică care atrage sute de mii de ascultători. Creativitatea ei strălucește în fiecare dintre lansările sale și nu dă niciun semn de încetinire.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți