Recenzie: Die For Someone – Sam Tompkins

Recenzie: Die For Someone - Sam Tompkins

„Die For Someone” este însemnarea ideală în jurnal a unei persoane care își dorește disperat să aibă pe cineva, oricine, dar știe că este propriul său dușman în dragoste. Este ușor să ne gândim la toți oamenii care ne-au dăruit inima lor cu generozitate și erau suficient de buni, dar i-am lăsat să plece pentru că se mulțumi cu ceva mediocru poate fi mai singur decât să stai într-o cameră plină de oameni. Vedem prietenii noștri intrând în relații, mergând în excursii, având întâlniri distractive și primind mesaje drăguțe de la oamenii care le pasă cu adevărat, iar ei sunt atât de încântați de ceea ce viitorul le poate aduce, dar uneori ne întrebăm în tăcere dacă ei se mulțumesc cu mediocritate în schimbul unui corp cald în pat și a unei persoane în plus asigurată. Este o zicală veche ca timpul… găsești pe cineva când te aștepți cel mai puțin. Deși sună reconfortant, ce se întâmplă dacă nu te aștepți numai la asta, ci îl cauți activ? Iubirea este mai puțin autentică în acest caz? A fost o întâmplare sau oamenii se convin pe sine că iubesc pe cineva doar pentru a nu mai fi singuri? Mulți oameni în viața asta vor proclama că au găsit în sfârșit pe „the one” cu fiecare nouă relație, și devine din ce în ce mai evident că vor continua să spună asta până când în final se pot lăuda că știau asta de la momentul în care s-au întâlnit. Nu este egoist să fii singur. Nu este greșit să nu te mulțumești. Este ok să pui capăt unei relații care nu te împlineste. Toți vrem să găsim acea persoană pentru care am muri, dar există o mare putere și maturitate în a deveni persoana pe care ți-o dorești înainte și apoi așteptând să găsești acea iubire, care este organică, reală și o dată în viață.

Sam Tompkins își revitalizează sunetul în „Die For Someone”. Este combinația perfectă între ritm și emoție. Acest cântec cu tempo alert reprezintă o evoluție reală pentru Regele Sad Boy Pop. Vulnerabilitatea și talentul său pur encapsulează această melodie. El pune pasiune și adevăr în fiecare cuvânt și te face să vrei să o iei pe drumul cel lung acasă doar pentru a o asculta de câteva ori în plus. Sam poate excela în orice gen muzical și nu își pierde niciodată acea scânteie și capacitatea de a fi pe înțelesul tuturor. El a trăit o viață care i-a furnizat material de care fiecare ascultător se poate identifica. Împreună cu vocile sale înspăimântătoare și urmele sonore atrăgătoare, „Die For Someone” este cântecul pentru orice ocazie. Fie că ești trist din cauza unei despărțiri sau încerci să te umpli de energie pentru o noapte în oraș, acesta este cântecul pe care vrei să-l ai în fundal sau să-l dai la maxim.

Sam Tompkins este un cântăreț/compozitor cu sediul în Brighton pe drumul către succes. „Die For Someone” este a doua sa lansare de pe albumul său mult așteptat. El s-a ridicat la faimă după un an incredibil de succes în 2022. Cu o bază de fani în continuă creștere și peste 130 de milioane de stream-uri globale, el continuă să excelențe și să vândă toate locurile unde susține concerte. Muzica sa este admirată de unii dintre cei mai mari nume din industrie, precum Drake, Justin Bieber și Elton John, iar colaborând cu cei mai mari artiști din istoria muzicii, el merge pe drumul de a deveni unul dintre ei.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți