Recenzie: Die Without Letting You Know – Noak Hellsing

Recenzie: Die Without Letting You Know - Noak Hellsing

Mulți oameni tânjesc după romantism, dar subestimează cât de inconfortabil poate fi apropierea – o împingere și trageri fără sfârșit. În noul său single „Die Without Letting You Know”, Noak Hellsing descrie luptele reale de angajament, detaliate prin modul în care frica sa a blocat o relație în dezvoltare. El spune „Tot timpul te-am căutat atât de mult” și „Mi-a fost prea frică să mă apropii prea mult”, un subiect universal, dar rar discutat în muzica pop modernă. Mulți se pot regăsi în evitarea vulnerabilității pentru a evita emoțiile dureroase, indiferent de cât de mici ar fi. Astfel, piesa încurajează pe toată lumea să-și exprime sentimentele adevărate, știind că adevărul, chiar și adevărurile grele, te pot elibera.

Pornind de la chitara acustică, vocea luminoasă și clară a lui Noak creează un cadru pentru sound-ul său indie-pop, amintindu-mi de artiști precum Alexander 23 și Jeremy Zucker. Pe măsură ce piesa curge, producția introduce bass-ul adânc și melodii ritmice (asemănătoare cu cele ale unei marimbe), adăugând o atmosferă retro și sinceră. Piesa sare într-un refren cu o energie viuă, folosind tobe puternice și armonii vocale cerești, aproape aeriene, subliniind traseul cu o calitate relaxantă. Energiea continuă în a doua strofă, ajungând la climax în refren, folosind pian somptuos și sunete de chitară psihedelică, în timp ce vocea lui Noak încheie cu un sunet dulce, filtrat ca oceanul. Ascultând, puteam imagina clar o plimbare seară, ferestrele deschise, vântul suflând, iar mâna se odihnește în bătaia vântului.

Acest tânăr cântăreț/muzician suedez în vârstă de 20 de ani a început să cânte la chitară într-o vârstă fragedă, fiind inspirat de gusturile muzicale și inclinările familiei sale. De atunci, Noak a adunat rapid 28 de milioane de vizualizări (pe diverse platforme), toate într-un interval de patru ani, lansând primul său single „Lost” în 2019. Scriind de la balade pline de emoție (de exemplu, „Good Enough”) până la piese de dans, ritmate, precum „Desire” (2021), muzica lui detaliază relații noi, pline de subtilitate și intuiție, adesea pierdute de artiștii în devenire. Momentan, semnat cu TEN Music Group, Noak se pregătește să lanseze primul său EP „YESTERYEAR”, extinzându-și sunetul indie-pop clasic. Sunt nerăbdător să văd ce va lansa în viitor, având deja piesa „Die Without Letting You Know” pe lista mea de redare!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți