Recenzie: Disease – Gabby Donnelly (Ft Kingsley Priester)

Recenzie: Disease - Gabby Donnelly (Ft Kingsley Priester)

Există întotdeauna două părți ale fiecărei povești și uneori aceste părți sunt mai similare decât poate ai imagina. Boala este o piesă care exemplifică perfect acest concept. Cântecul este o baladă sfâșietoare despre o despărțire și doi oameni care ajung să accepte asta în urma deznădejdii. Gabby Donnelly și Kingsley Priester joacă două părți ale aceleiași monede în această melodie. Amândoi vin unul către celălalt cu o înțelegere mai bună a rolurilor lor în relația eșuată. Amândoi au greșit în multe feluri și aceste greșeli au dus în cele din urmă la destrămarea definitivă a iubirii lor. Boala demonstrează că renunțarea la cineva pe care îl iubești nu este niciodată ușoară, dar uneori este necesară.

Boala este o piesă emoționantă, cu instrumentație simplă, dar măiastră; creează o atmosferă cinematică. Această melodie pictează imaginea a doi iubiți pierzându-se unul pe altul într-un mod vivid în versurile sale. Vocile nu sunt mai prejos, Donnelly și Priester au interpretări uluitoare pe acest cântec. Vocii lor se potrivesc atât de perfect și se îmbină cu instrumentele într-un mod fluid. Boala se pretează unei povești tragice cu versuri brute și sinceritate brutală. Aceste elemente lirice pictează imaginea a două părți ale unei relații eșuate. Două persoane care, după auto-reflecție, se adună pentru a găsi închidere în declarațiile lor finale unul către celălalt. Un efort care sfâșie inima, pe măsură ce Donnelly și Priester se îndreaptă către concluzie instrumentația urmează. Începând cu sclipirile blânde și construindu-se în acorduri puternice pe măsură ce vocile ambilor cântăreți cresc constant. E care induce teamă, dar măreție. Totul este aranjat atât de frumos și perfect, încât este greu de negat talentul pe care îl dețin ambii cântăreți.

Gabby Donnelly este o cântăreață/compozitoare emergentă cu sediul în Carolina de Sud. Specialitatea ei este scrierea de melodii pentru cei care trec prin deznădejde. Ea spune că se simte cel mai confortabil scriind melodii care vorbesc oamenilor în acest fel. Cu toate că nu toți oamenii se vor regăsi în conținutul acestor versuri, cu siguranță fiecare va aprecia un aspect al creației lui Donnelly. Vocea ei este magnifică, oferind o nuanță frumoasă și îngrijorătoare creațiilor sale. Nu a lansat multe, de fapt, Boala este doar a doua ei melodie, dar talentul ei este evident. Pe măsură ce va lansa mai multă muzică, baza sa de fani cu siguranță se va extinde. Ea are talent peste mulți și acest lucru se vede în această piesă.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți