Recenzie: dishes – dee holt

Recenzie: dishes - dee holt

Artista de Alt-Pop, dee holt, a lansat noul său single motivational „Dishes” pentru a anunța noul său EP, „I’ll Be There”. „Dishes” este despre o relație unilaterală consumată de toxicitate și pierderea de sine, până când în cele din urmă găsești puterea de a pleca. Poate părea cea mai imposibilă realizare să încerci să începi de la zero după ce inima ta devine victima colaterală în războiul cuiva altcuiva, dar tocmai atunci nu există un moment mai potrivit pentru a o face. Când ne îndrăgostim de cineva care ne ia de-a gata și ne epuizează constant, ne dezîndrăgostim de noi înșine. Relația pe care o avem cu noi înșine este cea mai provocatoare, frumoasă și durabilă relație pe care o vom avea vreodată, așa că trebuie să o prioritizăm pentru a ne cunoaște valoarea și să acționăm în consecință. Nu este niciodată egoist să te alegi pe tine. Există doar atâtea șanse pe care le poți da cuiva pe care îl iubești, iar tot ce îți dorești în schimb este aceeași dragoste pe care o oferi… pare suficient de simplu în teorie, dar când cineva îți arată cine sunt, crede-le. Când inima noastră este implicată, cădem într-un tipar de naivitate. Purtați ochelarii de culoarea trandafirului, care fac ca semnele de avertizare să pară roz, pericolul să pară excitant și manipularea să pară dragoste. Nu este niciodată, niciodată prea târziu să te trezești, să schimbi ce te mulțumești și să recunoști ceea ce meriți și să fugi de acolo. Primele zile, săptămâni și poate chiar luni vor fi cele mai dificile lucruri pe care le vei face vreodată, dar treptat te vei trezi în fiecare dimineață, iar cerul se va vedea mai albastru, iar inima ta se va lipi încet la loc. Într-o zi, fără nicio avertizare, te vei trezi copleșit de un sentiment de ușurare și de speranța pentru un viitor în care vei primi tot ceea ce îți dorești și tot ceea ce meriți. Tot ce s-a întâmplat în cele din urmă va deveni clar, deoarece te-a condus la acest moment, și tu ești liber.

„Dishes” este o melodie catchy de alt-pop care conține un mesaj esențial pentru fiecare ascultător. Este o melodie care te face să vrei să dansezi prin bucătărie și să o asculți în repetiție. În același timp, subiectul care încurajează te va pătrunde încet în minte, iar tu îți vei aminti treptat de valoarea și puterea ta. Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, dee holt a donat 1 dolar din fiecare pre-save al single-ului „Dishes” către organizația CARE Canada. Această organizație se concentrează pe lupta pentru drepturile femeilor și fetelor din întreaga lume. Aceasta este doar un exemplu de modul în care dee își folosește platforma într-un scop mai înalt. Ea folosește muzica ei pentru a inspira tinerele femei și succesul ei pentru a face o schimbare reală. „Dishes” este ca o sesiune de terapie de 3 minute în care treci prin rollercoasterul unei relații toxice, iar dee ne inspiră și ne oferă încredere și instrumentele necesare pentru a înțelege că nu suntem singuri și că merităm mai mult. Indiferent de cât timp durează să pleci, această melodie este un memento constant să ne iubim pe noi înșine și să nu renunțăm niciodată la lupta pentru cea mai importantă relație pe care o avem… cea cu noi înșine.

dee holt este o cântăreață/compozitoare foarte talentată din Montreal. Ea a început să cânte la chitara tatălui său în înregistrările de acasă pe casete VHS, iar ea cânta la reuniunile de familie unde darul ei nu putea fi ignorat. Ea a început să studieze muzica în liceu, iar creativitatea ei a fost mereu în centrul vieții ei. Primele două single-uri ale dee au ajuns pe lista de redare LOREM de pe Spotify, iar în 2022 a lansat primul ei EP, „When I Close My Eyes”, care a adunat milioane de audieri, cover-uri și recenzii entuziaste. TeenVogue a numit-o „una de urmărit”, iar mulți au comparat sunetul ei cu cel iconicei Billie Eilish. Noul ei EP, „I’ll Be There”, urmează să fie lansat pe 28 aprilie, iar „Dishes” este doar un gust din ceea ce dee holt ne pregătește!

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți