Recenzie: DNCE W/ME (feat Lauryn Macfarlane)- W/FRNDS

Recenzie: DNCE W/ME (feat Lauryn Macfarlane)- W/FRNDS

Câteodată, luptele vieții ne copleșesc. Cu toate că nu le putem evita complet, poate fi necesar să le punem deoparte pentru puțin timp. Va fi mult mai ușor să ne întoarcem și să ne confruntăm cu luptele noastre având mintea limpede. Dacă ai nevoie de o modalitate bună de a te destresa, ridică-te și dansează! Aceasta reduce nivelul de cortizol din creier, ceea ce te face mai fericit! W/FRNDS oferă o coloană sonoră excelentă pentru aceasta în noul său single, „DNCE W/ME”. Se alătură solistei voci, Lauryn Macfarlane, pe această piesă. Combinarea vocii ei cu sunetul său vesel te va ridica în picioare și te va face să te miști, făcându-ți mai ușor să renunți la luptele tale.

Ceva ce mi-a atras atenția în privința melodiei a fost linia de bass, deoarece te face să vrei să te ridici și să dansezi. Combinarea bassului și a tobelor păreau o reprezentare muzicală a unei strutlucrare, care se potrivește în mesajul piesei. Când facești strut, emană încredere. Lauryn Macfarlane interpretează versurile pentru a se potrivi acestei stări. În mod deosebit, am apreciat prima linie în care cântă: „îmi pun ochelarii Ray Bans”. Ea izolează lumea și își aruncă griji. Deși această linie poate fi scurtă, cred că stabilește tonul întregii piese. Restul vorbește despre iubirea nouă, petreceri, băut și distracții. Deși ascultătorii nu vor avea petrecerea în mare stil menționată în piesă, tot îi va inspira să se elibereze și să se distreze.

Te poate surprinde să descoperi că W/FRNDS este un pseudonim al numelui Matt McCartney. Născut și crescut în Toronto, Canada, călătoria sa muzicală a început când era într-o trupă de folk rock, în timp ce urmărea o carieră profesionistă în hochei. Ulterior, McCartney și-a lărgit interesele și a dezvoltat o pasiune pentru compoziție și producție muzicală. Este greu de crezut că „DNCE W/ME” este prima sa lansare din 2023 și primul său single. Cu siguranță a intrat cu dreptul și nu pot să aștept să aud ce mai are pregătit. Urmați toate canalele lui sociale de mai jos pentru a afla mai multe despre el și pentru a fi la curent cu noile lansări.

adrian-author

Adrian este jurnalistul nostru loial, în căutare de răspunsuri la toate întrebările tale despre muzică, știri și anectode interesante.

Impărți